yumurta kabuğu
Üye
Ailem kavga etti
merhaba arkadaşlar. dün evde ailecek otururken, birden bire babam bana bağırdı. neden çalışmıyorsun dedi. ben önce şaşırdım ve neden çalışayım dedim. annem bebek bakıcılığı yapıyor, sen ise emeklisin dedim. neden hiç arkadaş yapmadığımı sordu. bende kimsenin beni sevmediğini ve dışlandığımı söyledim. babam on saniyelik bir düşünme sürecinden sonra ben onu bunu bilmem gidip iş bulacaksın, sana bir hafta müsade veriyorum yoksa seni, evden atarım dedi. şaşırdım, şok oldum adeta. oracıkta ölmek, kalp krizi geçirmek istedim. hiçbir şey gelmez elimden benim dedim ama anlamadı. sonra annem bana "yavrum git çamaşır makinasını kapatta gel" dedi. ben o an çok üzgün olduğum için annemi tınlamadım. onbeş saniye south park sessizliği oluştu ve babam "anneni duymadın mı lan, git kapat gel şunu" dedi. o kadar kalbim kırıldı ki. böyle kendinizi acındırırsınız hani büzülüp kalırsınız. emrah olmak istersiniz. işte o duyguyu yaşadım. odama gittim. babam arkamdan küfür etmeye başladı. neden doğurduk biz bunu vb. laflar etmeye başladı. yıkılmıştım adeta. bir tek öldürmediği kalmıştı. sapla bıcağıda bitsin bu hayat diyecektim, diyemedim. kendimi balkondan atacaktım ama cesaret edemedim. arkadaşlar sizce hangi işe girmeliyim? berbere girsem. mülakat falan yapılıyor mu orada? berber sahibi ile konuşamam ben. çok heyecanlanırım. bu çocuk kekeme falan derler. sizlerden ricam bana basit bir iş sadece elimi ayağımı oynatabileceğim, ama hiç konuşmayacağım bir iş. önerilerinizi bekliyorum.

...belli ki biraz içine kapanık birisin... biraz cesaret göstermelisin,emin ol açılıcaksın...sonra iyi ki babam bana bağırmış bak meslek sahibi oldum diyeceksin...çok umutsuz bir olayla karşılaştığında, unutma yaradanın seninle ilgili olumlu yönde planları olduğunu...o yüzden yaşanmıştır o mutsuz durum... sen önce iş aramaya başla sana uygun iş karşına çıkacaktır... hadi kal sağlıcakla...