Ailem kavga etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
Ailem kavga etti
merhaba arkadaşlar. dün evde ailecek otururken, birden bire babam bana bağırdı. neden çalışmıyorsun dedi. ben önce şaşırdım ve neden çalışayım dedim. annem bebek bakıcılığı yapıyor, sen ise emeklisin dedim. neden hiç arkadaş yapmadığımı sordu. bende kimsenin beni sevmediğini ve dışlandığımı söyledim. babam on saniyelik bir düşünme sürecinden sonra ben onu bunu bilmem gidip iş bulacaksın, sana bir hafta müsade veriyorum yoksa seni, evden atarım dedi. şaşırdım, şok oldum adeta. oracıkta ölmek, kalp krizi geçirmek istedim. hiçbir şey gelmez elimden benim dedim ama anlamadı. sonra annem bana "yavrum git çamaşır makinasını kapatta gel" dedi. ben o an çok üzgün olduğum için annemi tınlamadım. onbeş saniye south park sessizliği oluştu ve babam "anneni duymadın mı lan, git kapat gel şunu" dedi. o kadar kalbim kırıldı ki. böyle kendinizi acındırırsınız hani büzülüp kalırsınız. emrah olmak istersiniz. işte o duyguyu yaşadım. odama gittim. babam arkamdan küfür etmeye başladı. neden doğurduk biz bunu vb. laflar etmeye başladı. yıkılmıştım adeta. bir tek öldürmediği kalmıştı. sapla bıcağıda bitsin bu hayat diyecektim, diyemedim. kendimi balkondan atacaktım ama cesaret edemedim. arkadaşlar sizce hangi işe girmeliyim? berbere girsem. mülakat falan yapılıyor mu orada? berber sahibi ile konuşamam ben. çok heyecanlanırım. bu çocuk kekeme falan derler. sizlerden ricam bana basit bir iş sadece elimi ayağımı oynatabileceğim, ama hiç konuşmayacağım bir iş. önerilerinizi bekliyorum.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tekstile gir, ütü falan yaparsın tek ses dikiş makinesi olur :D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
oracıkta ölmek, kalp krizi geçirmek istedim
:kop2::kop2::kop2::kop2: koptum buraya ya

--------------- Ekleme ---------------

sen git morgda çalış hiç konuşmadan harkia bi iş maaşıda iyidir :D

eQooo

eQooo

Üye
kimbilir hangi yoğun duygularla yazılan bir yazıya gelen saçma cevaplar:off:...belli ki biraz içine kapanık birisin... biraz cesaret göstermelisin,emin ol açılıcaksın...sonra iyi ki babam bana bağırmış bak meslek sahibi oldum diyeceksin...çok umutsuz bir olayla karşılaştığında, unutma yaradanın seninle ilgili olumlu yönde planları olduğunu...o yüzden yaşanmıştır o mutsuz durum... sen önce iş aramaya başla sana uygun iş karşına çıkacaktır... hadi kal sağlıcakla...

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
kimbilir hangi yoğun duygularla yazılan bir yazıya gelen saçma cevaplar:off:...belli ki biraz içine kapanık birisin... biraz cesaret göstermelisin,emin ol açılıcaksın...sonra iyi ki babam bana bağırmış bak meslek sahibi oldum diyeceksin...çok umutsuz bir olayla karşılaştığında, unutma yaradanın seninle ilgili olumlu yönde planları olduğunu...o yüzden yaşanmıştır o mutsuz durum... sen önce iş aramaya başla sana uygun iş karşına çıkacaktır... hadi kal sağlıcakla...
bu yazdıklarında ciddimisin ?

Revengeful

Emekli Yönetici
:d: :d:

--------------- Ekleme ---------------

daha adamın kim olduğunu bilmiyorsun galiba :d:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
sen isimmi değiştirdin la :d:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
he böyle daha iyi oldu :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Seni kınıyorum Hacı:birak:

Revengeful

Emekli Yönetici
crazyjack sendende başka olay hikayesi bekliyoruz hadi :d:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
crazyjack ve saz arkadaşı yalçın :kop:

kol@j

kol@j

Üye
yahu adam gelmiş ciddi bir konuda soru soruyor birileri dalga geçiyor...

iş meselesine gelince...
her iş başta herkese zor gelir...
zamanla o işle kaynaşılır...
sen, yaşın, nerede yaşıyorsun,tahsilin, referansların, sertifikaların, becerilerin, tecrübelerin,,,bunlarla ilgili hiçbirşey belirtmeden danışıyorsun...
bize biraz kör dövüşü yaptırıyorsun...
biraz bunlardan bahset...

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
Sen bu adamın diğer konularını görmedinmi yoksa çok ciddi bir şekilde şakamı yabıyorsun :D

fnldstntn

Üye
:locked:

kol@j

kol@j

Üye
ben saf adamım herşeye kolay inanırım... da cevaplarımızı gören yabancılar ne düşünür hakkımızda...
keşke bu cevabı ilk sayfada yazsaydın...

anemik

anemik

Üye
bnde dün babamla kavga ettim.girdiğin yere geri gir die bagırdı.çok üzülmüştüm cok kırıldım.nasıl girebilirdim ki.arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum ...

:d::d::d:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bnde dün babamla kavga ettim.girdiğin yere geri gir die bagırdı.çok üzülmüştüm cok kırıldım.nasıl girebilirdim ki.arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum ...

:d::d::d:
Hocam sen naptın ya sigortan varmı :D

anemik

anemik

Üye
giripte cıkamam snra dipsiz diolar .. :D:D sigortam iptal olurmuş öle bi durumda sordum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt