yumurta kabuğu
Üye
kimbilir hangi yoğun duygularla yazılan bir yazıya gelen saçma cevaplar...belli ki biraz içine kapanık birisin... biraz cesaret göstermelisin,emin ol açılıcaksın...sonra iyi ki babam bana bağırmış bak meslek sahibi oldum diyeceksin...çok umutsuz bir olayla karşılaştığında, unutma yaradanın seninle ilgili olumlu yönde planları olduğunu...o yüzden yaşanmıştır o mutsuz durum... sen önce iş aramaya başla sana uygun iş karşına çıkacaktır... hadi kal sağlıcakla...
babam benden nefret ediyor. farkındayım. bugün iş aramaya çıktım bir tane berbere girdim. ama çok zorlandım. kıpkırmızı kesildiğim anlarda oldu fakat başardım. 1 hafta sonra sana haber vereceğim dedi. ev telefon numarasını verdim. arayacğını söyledi adam. bugün günüm iyi gidiyor gibi. yine o kızlarla karşılaştım. içimden git konuş şunlarla dedi. sağımdan geçiyorlardı. şöyle bir sağa doğru savurdum kendimi ama yine dümdüz ilerledim. o an yine kıpkırmızı kesildim. kalbim heyecandan ağzımdan çıkacakmış gibi oldu.
yahu adam gelmiş ciddi bir konuda soru soruyor birileri dalga geçiyor...
iş meselesine gelince...
her iş başta herkese zor gelir...
zamanla o işle kaynaşılır...
sen, yaşın, nerede yaşıyorsun,tahsilin, referansların, sertifikaların, becerilerin, tecrübelerin,,,bunlarla ilgili hiçbirşey belirtmeden danışıyorsun...
bize biraz kör dövüşü yaptırıyorsun...
biraz bunlardan bahset...
Adım Batuhan. yaşım 20. Pendik'te oturuyorum. lise mezunuyum. yakışıklı olduğumu düşünmüyorum. bana güzel bir iş verebilirsen memnun kalırım. sade işe odaklanacağımı düşünüyorum. bana kimse karışmayacak, konuşmayacak. böyle bir iş bulabilirsen güzel olur. yani ne bileyim zorda olmasın çokta basit olmasın. teşekkür ediyorum.
...belli ki biraz içine kapanık birisin... biraz cesaret göstermelisin,emin ol açılıcaksın...sonra iyi ki babam bana bağırmış bak meslek sahibi oldum diyeceksin...çok umutsuz bir olayla karşılaştığında, unutma yaradanın seninle ilgili olumlu yönde planları olduğunu...o yüzden yaşanmıştır o mutsuz durum... sen önce iş aramaya başla sana uygun iş karşına çıkacaktır... hadi kal sağlıcakla...
bu nasıl bir hayal gücüdür ya
satıs yaparsın iyi