ailem interneti kapatma kararı aldı.bugün sizlerle son günüm :'(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz™

Aziz™

Üye
ailem interneti kapatma kararı aldı.bugün sizlerle son günüm :'(
pazar günü yapılan sınavdan sonra haziranda yapılacak olan LYS sınavına daha iyi çalışmamız için bir bahane arayan ailem sonunda kafayı internetimize takıp kapatacak akşam üstü.bilmiyorum sevinenmi olur üzülenmi ama kendimi konuyu açmak için mecbur gördüm.az çok olsada muhabbetim olan insanların beni unutmasını istemedim.internete girmek nerdeyse imkansız olduğu için bugün benim burdaki son saatlerim.durumu sizinle paylaşmak istedim.hepinizi çok seviyorum.olaki birine bir kusurumuz olduysa hakkını helal etsin.hepinizi çok seviyorum:bye::bye::bye:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yapma be Aziz çok üzüldüm ya:( ama sonuçta onlarda senin geleceğini düşünüyorlar belkide bilgisayar başında çok vakit geçirmen rahatsız etti:hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
yok abi ya derslerim kötü değilki.zaten öyle olsa çoktan kapatırlardı
en az 3 ay yokum be abi.siz olmadan geçermi onca zaman:(bütün arkadaşlarım memlekette
sizin sayenizde moralim düzgün.ama bitti be abi:ağlarım:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Telefondan girme şansın yokmu tek tükte olsa girersin siteye

Aziz™

Aziz™

Üye
o güzel fikir abi ama telefondan da kontör dayanmazki abi ya öğrenciyiz bütçemiz neki:hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben hep cepten giriyorum pc yok bende İnternet paketiyle giricen tabi canım

Aziz™

Aziz™

Üye
sen nasıl paket alıyorsun abim ne kadar ödüyorsun mesela

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aziz™;2217436' Alıntı:
sen nasıl paket alıyorsun abim ne kadar ödüyorsun mesela

ben turkcel kullanıyorum senin hattın ne

Aziz™

Aziz™

Üye
vodafone kullanıyorum abi

Revengeful

Emekli Yönetici
:bye:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Emir büyük yerden:hmmm
Baba kapatacam diyorsa kapatır.:)
Senin için daha iyi olur bence ,hem daha çok çalışırsın.Ama üzüldüm keşke girebilsen devamlı.
Hakkında hayırlısı olsun Aziz kardeş:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vodafonu bilmiyorum valla bi araştır bakalım

Aziz™

Aziz™

Üye
sağol Anıl'cım kardeşim benim:)
benim derslerim kötü değilki ailemle ilgili sorunlar yaşıyoruz sürekli.
aileme sen en yüksek puanla git asla beğenmezler ama başkasının çocuğu sen 5 almışken o 3 alsın hemen bak başkalarının çocuğu ne yapıyor.siz adam olmazsınız vs vs vs diyerek biz üç kardeşi sürekli eleştirip moralimizi bozuyorlar.onlarda interneti bahane bularak kapatacaklar.ama şu telefonda uygun tarifeyi yakalasam yine buralarda olacağım Allahın izniyle

--------------- Ekleme ---------------

Standart Hesaplı İnternet Tarifesi
Bağlantı Hızı KDV ve ÖİV Dahil Fiyat Paket Aşım ÜcretiFatura StopFaturalı
1.0 Mbps'ye kadar0,09 Kr /1KB -5 TL/Günlük*Faturasız

1.0 Mbps'ye kadar0,1 Kr /1 KB -7 TL/Günlük*
  • Fiyatlara (%18) KDV ve (%5) ÖİV dahildir.
  • Fatura Stop özelliği ve ücretler yurtiçi kullanımlarda geçerlidir.
  • *Standart tarife aboneleri günlük 5 TL / 7 TL data kullanımı sonrasında günsonuna kadar (saat 23.59.59) yapacakları kullanımlar için ücretlendirilmez.
Mehmet abim bunlar vodafone'nin hesaplı standart internet paketi.sence uygunmu bu.kuruşa geçtikleri için tam fiyat oluşmadı aklımda senin 1 kb'si ne kadara geliyor.sence bu iyimi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bize haftalık 50mb 5 tl aylık 100mb 12 tl yukarda yazılandan anlamadım haftalık veya aylık yokmu:hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
valla abi bu standart tarifeymiş.bunu dışında ayda 250 mb faturasız hatlar için 14 tl fiyata veriliyor.sence iyimi

birde kota aşımı olursa her 100 mb için 7 tl alınıyormuş

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ayda 250mb 14 tl gayet iyiymiş hattın turkcel olsa yardımcı olurdum bende vodafon yok malesef telefon ne

Aziz™

Aziz™

Üye
sony ericsson p910i

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aziz™;2217536' Alıntı:
sony ericsson p910i

opera mini filan yükleniyormu ona

Aziz™

Aziz™

Üye
evet abi.bu telefonunda UIQ symbian işletim sistemi var şimdi opera yüklü zaten

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hiç denedinmi nasıl interneti yani hesaplımı mesala opera 10 skyfire veya n95 in kendi tarayısı bi sayfayı 500kb olarak açıyor ama ucweb opera mini 5 30-40 olarak açıyor yoksa paket filan dayanmaz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt