ailem interneti kapatma kararı aldı.bugün sizlerle son günüm :'(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz™

Aziz™

Üye
valla abi şimdi telefonda yüklü versiyonu 6.32
UIQ2 serisi için çıkan en son sürüm bu.bir ara açtım hızı iyi.heele dokunmatikte olması müthiş ama vodafone'ye pek güvenmiyorum.bugün 14 der yarın çıkarır 30-40 tl fatura o zaman naneyi yeriz.güvenmediğimden abonelik yaptırmıyorum.peki abi 250 mb paket alsam bana ne kadarına yeter acaba.sen ne kadar harcıyorsun 1 ay içerisinde abi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben çok harcıyorum 400mb buluyor aylık ama herişimi cepten halediyorum sana yeter aslında 250 mb fazla bile gelir 100mb paket yokmu wodafonda

Revengeful

Emekli Yönetici
sanırım yok. Ama bir ara 3 g ye geçenlere 100 mb hediye ettiler

Εthnic

Εthnic

Üye
sohbetinizi bolmek gibi olmasin benimde bilgisayarim yok internete hep cepten baglaniyorum. vodafonun aylik 250 mb paketinden faydalaniyorum. eger benim gibi her ay 20 30 cep programi indirmez cepten video izlemeye kalkmaz ve de opera mini yi kullanirsan 250 mb cok bile. ayrica fatura stop ozelligi ile en azindan farkinda olmayip siniri asarsan butun bakiyen dusmez..
bu arada ailen adina sevinip senin adina uzuldum...

Aziz™

Aziz™

Üye
valla abi en az 250 var sonra 1 gb sonrada 5 gb paketleri var.bunlar dışındada hani ilk yazdığım standart tarife var 1 kb-0.09 kuruş olan ondada birşey anlamadık.ama dediğin gibi 250 mb yeter heralde:hmmmbirde opera sayfaları düşük kb ile açıyor o çok güzel valla.aslında benim telefonun orjinal web tarayıcısı hiç fena değil be abi.programa filan gerek kalmayabilir.çünkü benim telefonum internet telefonu. telefon modem bile oluyormuş yahu:hmmmabi senin dediğini yapıp abone olacağım.ama hem operayı hemde orjinali kıyaslayacaşım hangisi iyi diye.ama birkaç güne kadar yine giremem.şu aralar başka birşey için para biriktiriyorum:D

--------------- Ekleme ---------------

sohbetinizi bolmek gibi olmasin benimde bilgisayarim yok internete hep cepten baglaniyorum. vodafonun aylik 250 mb paketinden faydalaniyorum. eger benim gibi her ay 20 30 cep programi indirmez cepten video izlemeye kalkmaz ve de opera mini yi kullanirsan 250 mb cok bile. ayrica fatura stop ozelligi ile en azindan farkinda olmayip siniri asarsan butun bakiyen dusmez..
bu arada ailen adina sevinip senin adina uzuldum...

teşekkür ederim kardeşim sağol:)zaten piyasada ne oyun uygulama varsa hepsi bende var ihtiyacıma yarayacak film oyun tema resim ne dersen dev bir arşiv oluşturdum zaten telefondan girerseim indirecek birşeye ihtiyacım olmayacağından dediğin gibi 250 mb yeterli olabilir.tek isteğim sizden kopmamak:ağlarım:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hadi hayırlısı bak fatura stop özelliğide varmış bikeresinde paketi aşmışım 310 kontörüm gitti valla:sinir

Aziz™

Aziz™

Üye
310 kontörmü:(

neyse sizinde başınızı ağrıttım abi:(bakacağız duruma göre mutlaka haberdar ederim sizi.ama gerçektende elimden geldiğince şu abonelik işli üstünde duracağım.inşallah hayırlısı olur ya..

Revengeful

Emekli Yönetici
aynen benimde skyfire yüzünden gitti

Aziz™

Aziz™

Üye
hadi ya:(aslında telefondan bu tür şeylere girmemek gerekiyor va hiçbir güvencesi yok ne kadar kntör yiyeceği

Εthnic

Εthnic

Üye
standart tarife su demek yani hic bir abonelik yapmadan internete girersen eski yontemle 200 kb 1 kontur odeyecektin. simdi ise lira sistemiyle bnu kurusa cevirmis . ama yine abonelik en hesaplisi.

Aziz™

Aziz™

Üye
evet öyle gözüküyor.neyse benim artık çıkmam lazım.birazdan kapatırlar neti.Allaha emanet olun.belkide cepten girme işide olmaz garanti iş değil yani.o yüzden hakkınızı helal edin ve Allaha emanet olun.hoşçakalın:bye::bye::bye:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Helal olsun kendine iyi bak görüşmek dileğiyle her zaman gönüldesin:bye:

Εthnic

Εthnic

Üye
en kisa zamanda tekrar bekleriz..

Obsessive*

Üye
Başın sağolsun kardeş çok acı bir durum...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başın sağolsun kardeş çok acı bir durum...

Biraz daha ciddi olalım lütfen .. Ölen falan yok ortada ..!

Yapma be Azizcim . Forumdan adam gibi adam ayrılıyor diyebiliriz . Çok üzüldüm ..
Hakkında hayırlısı olsun . Merak etme , unutulmazsın . :oke:

Bizler buradayız . Her zaman yanındayız .

Anıl Umut

Emekli Yönetici
nash_phoneix13 :hmmm
----
Azizcim,Döndüğünde de her zaman hatırlanacaksın,bilineceksin hiç endişen olmasın kardeşim.
Hoşçakal kendine iyi bak.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bana kalırsa kurduğu cümle ile arkadaş ucunda ölüm varmış gibi davranmamak gerekir demeye getirmiş :)
Dersler her zaman ön planda olmalı, yoksa benim sonum gibi olur sonun ...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
azizcigim kendine iyi bak kardesim dert etme yine ugrarsin :oke: olum degil ya :op:

minoo

minoo

Üye
:( kndine ii bak Aziz...
cepten qirersn harbi.bn de öyle yapıyorm :ehe
ya Mehme abi bzde fatura stop fln yok mu yaw netten çıktktan snra ne kdr kaldıqnı da qstermyo.14 tl qtti çöpe aşmışım sınırı :s opera mini de ztn süpürüyo resmen :s

Aziz habi ya arada bi internt cafeye qdersn ne bilim tlden fln qirersin :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
aziz kardeşim bende yeni gördüm konuyu kendine iyi bak bazı şeyleri kazanmak için bazı şeyleri feda etmek gerekiyor en azından değerini daha iyi anlıyorsun elindekilerinin en kısa zamanda seni forumda görmek dileği ile kendine iyi bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt