Aziz™
Üye
valla abi şimdi telefonda yüklü versiyonu 6.32
UIQ2 serisi için çıkan en son sürüm bu.bir ara açtım hızı iyi.heele dokunmatikte olması müthiş ama vodafone'ye pek güvenmiyorum.bugün 14 der yarın çıkarır 30-40 tl fatura o zaman naneyi yeriz.güvenmediğimden abonelik yaptırmıyorum.peki abi 250 mb paket alsam bana ne kadarına yeter acaba.sen ne kadar harcıyorsun 1 ay içerisinde abi
UIQ2 serisi için çıkan en son sürüm bu.bir ara açtım hızı iyi.heele dokunmatikte olması müthiş ama vodafone'ye pek güvenmiyorum.bugün 14 der yarın çıkarır 30-40 tl fatura o zaman naneyi yeriz.güvenmediğimden abonelik yaptırmıyorum.peki abi 250 mb paket alsam bana ne kadarına yeter acaba.sen ne kadar harcıyorsun 1 ay içerisinde abi
birde opera sayfaları düşük kb ile açıyor o çok güzel valla.aslında benim telefonun orjinal web tarayıcısı hiç fena değil be abi.programa filan gerek kalmayabilir.çünkü benim telefonum internet telefonu. telefon modem bile oluyormuş yahu
zaten piyasada ne oyun uygulama varsa hepsi bende var ihtiyacıma yarayacak film oyun tema resim ne dersen dev bir arşiv oluşturdum zaten telefondan girerseim indirecek birşeye ihtiyacım olmayacağından dediğin gibi 250 mb yeterli olabilir.tek isteğim sizden kopmamak

opera mini de ztn süpürüyo resmen