Ahmet döndü.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

estorak

estorak

Üye
:) :)

Dafny

Dafny

Üye
Ya Berrin'i anlamıyorum ben zaten.Hakan ona deli gibi aşık , iyi biri de . Ahmet'de ne buluyor ki?:hmmm Berrin ve Ahmet'in yanyana olduğu sahnelerden nefret ediyorum.Amma cıvıklar.

zaza

zaza

Üye
yaz aylarında kendimi tvden soyutlamayı başardım ama pc ve telefon bağımlısı olduk bu sefer neyse ne olmuş ali kaptan yaşıyormu :D bir ara vurulmuş dediler :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Ya Berrin'i anlamıyorum ben zaten.Hakan ona deli gibi aşık , iyi biri de . Ahmet'de ne buluyor ki?:hmmm Berrin ve Ahmet'in yanyana olduğu sahnelerden nefret ediyorum.Amma cıvıklar.
hakanda süt cocugu gibi ama

----------Eklendi @ 13:13:08 ---------- Yazıldı @ 13:12:34 ----------

yaz aylarında kendimi tvden soyutlamayı başardım ama pc ve telefon bağımlısı olduk bu sefer neyse ne olmuş ali kaptan yaşıyormu :D bir ara vurulmuş dediler :ehe
yok yasiyor

zaza

zaza

Üye
iyi iyi yırtmış desene :D oğlu ne yapıyor yine "aliiiii kaptannnnnn " diye kriz geçiriyormu:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Dafny

Dafny

Üye
Ahmet'e tercih ederim.Sulu şey.

zaza

zaza

Üye
yok uslandi.yeniden asik olacak sanirimizlesene yaa bana anlattrma:ehe:

ben izlemem vakit kaybı hep bunlar bizi dizilerle etkilemeye eğitmeye çalışıyorlar :D bende izlemiyorum :D hem yaz aylarında damda duran güzel yatağım serin hava, aşağı odadan çektiğim üçlü priz ve şarj makinemle mutluyum :ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
ya bende gercek sandim jeton yeni dustu :ehe

Hasan

Üye
hort

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt