Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya Berrin'i anlamıyorum ben zaten.Hakan ona deli gibi aşık , iyi biri de . Ahmet'de ne buluyor ki? Berrin ve Ahmet'in yanyana olduğu sahnelerden nefret ediyorum.Amma cıvıklar.
zaza
Üye
yaz aylarında kendimi tvden soyutlamayı başardım ama pc ve telefon bağımlısı olduk bu sefer neyse ne olmuş ali kaptan yaşıyormu bir ara vurulmuş dediler
Ya Berrin'i anlamıyorum ben zaten.Hakan ona deli gibi aşık , iyi biri de . Ahmet'de ne buluyor ki? Berrin ve Ahmet'in yanyana olduğu sahnelerden nefret ediyorum.Amma cıvıklar.
yaz aylarında kendimi tvden soyutlamayı başardım ama pc ve telefon bağımlısı olduk bu sefer neyse ne olmuş ali kaptan yaşıyormu bir ara vurulmuş dediler
ben izlemem vakit kaybı hep bunlar bizi dizilerle etkilemeye eğitmeye çalışıyorlar bende izlemiyorum hem yaz aylarında damda duran güzel yatağım serin hava, aşağı odadan çektiğim üçlü priz ve şarj makinemle mutluyum