Ağrı'da Bilinmeyen Gökyüzü Olayı! (Videolu, Fotoğraflı)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
google yap bi. Iss yaz iss uydusu yaz.. Incele :)

Bulduğum şeyler çok komik benim konuya eklediklerimle alakası yok :zuhaha:

Bak:

[video=youtube;HO60qMrnWpY]http://www.youtube.com/watch?v=HO60qMrnWpY[/video]

[video=youtube;jP1CDhGtwnA]http://www.youtube.com/watch?v=jP1CDhGtwnA[/video]

sulomanım

Üye
ortada gülünç bi olay yok. biz HATAY / İSKENDERUN'da bunu çok daha net gördük. 7 haziranda çok daha net ve daha büyüktü.. Bende füze felan sanmıştım. Şaşırdıgım olay ise böyle bişeyin olmasından sonra devletten yada ilgili yerlerden niye açıklama yapılmıyor..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
haberlerde açıklama yapılacak denildi ama bizmi görmedik :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
haberlerde açıklama yapılacak denildi ama bizmi görmedik :hmmm

Hayır dostum açıklama yapılmadı ve olayı Rusya örtbas için füze attık demeye getiriyor. Bu kadar milletin gördüğü bir şey için "ne olduğunu bilmiyoruz" demeleri milleti galeyana getireceği için böyle söylediklerine inanıyorum.

Sadece videolardan yola çıkanlar "bu bir füze çok belli" diyebilir, ancak gözüyle görenler bunun füze olmadığını çok iyi bilir.

pelın_

:naughty: bi ban aden k gelmezki böle şeyler

.BlueTR

.BlueTR

Üye
[video=youtube;8Ums8Ixu9Uw]http://www.youtube.com/watch?v=8Ums8Ixu9Uw&feature=related[/video]

buda senin çektiğine benziyor sanki.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

akro72

Üye
Ben de bu olayın şahidiyim. Gördüğüm şey füze patlaması gibi miydi bilmiyorum. Dumanın şekli çok ilginçti.

lolaman

lolaman

Üye
Sabri şut çekmiş işte abartılacak bişey yok.

15097

15097

Üye
bu ne ya? fener mi o :s fenere benziyo

lolaman

lolaman

Üye

Sabri reyizin burda ne işi var :bann:

Senin sabrinin çektiği şutlardan haberin yokmu ya

Uploaded with

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye

Hayır dostum açıklama yapılmadı ve olayı Rusya örtbas için füze attık demeye getiriyor. Bu kadar milletin gördüğü bir şey için "ne olduğunu bilmiyoruz" demeleri milleti galeyana getireceği için böyle söylediklerine inanıyorum.

Sadece videolardan yola çıkanlar "bu bir füze çok belli" diyebilir, ancak gözüyle görenler bunun füze olmadığını çok iyi bilir.

Füzeye pek benzemiyor zaten bu bellide yinede neden hala sessizce bekleyip açıklama yapmıyorlar onu çözemedim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Füzeye pek benzemiyor zaten bu bellide yinede neden hala sessizce bekleyip açıklama yapmıyorlar onu çözemedim

Rusya gibi bir güç bir füze fırlatacak. Çok geniş bir alanda görülecek ve insanlar dehşete kapılacak. Bu insanlara hiçbir bilgi, açıklama yapılmayacak. İlginç olan işte bu, video değil.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
rus füzesi

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
:hmmm

Üst Alt