handci04
Üye
Geçen günlerde MaxiCep'e yazdığım bu konuda UFO'cuların ufo yakalamaya çalıştığını söylemiştim.
Bugün kardeşimle çarşıdan eve gelirken saat 21:00 civarında gökyüzünde önceden karşılaşmadığımız olağanüstü bir olayla karşılaştık.
Hemen bunu videoya aldık ve 2 fotoğraf çektik. Kamera 8 MP olmasından dolayı mükemmel çekim yapamadık ama olsun bu kadar
İşte video:
[video=youtube;FMmwjkRv1SY]http://www.youtube.com/watch?v=FMmwjkRv1SY[/video]
Bunlarda fotoğraflar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video ve fotoğraflarda tek oynama yapmadım, direkt buraya aktardım.
######
Olayın ayrıntıları
Ben görüntüyü videoya alırken kardeşimde yanımdaydı. Ben video çekmek için telefona konsantre olduğum için pek birşey anlamıyordum. Kardeşim çok daha net görüyordu ve şöyle söyledi:
Evet, hareket eden cisimler ve ışık huzmesi var. Ne olduğunu bilmiyoruz. UFO deyince millet 'uzaylı' sanıyor. Halbuki UFO; Türkçe karşılığı olarak 'bilinmeyen uçan nesne' demek. Yani gördüğümüz bir UFO. Çünkü uçuyordu ve ne olduğunu bilmiyorduk. Muhteşem bir doğa olayı diyeceğim ama bunun doğa ile alakası yok. Varın siz açıklayın.
Dipnot: Ben bir UFO manyağı değilim, araştırmam da. MaxiCep üyelerinden beni tanıyan bilir UFO'cu olmadığımı. Hatta http://www.maxicep.com/garip-ve-ilginc-olaylar/sahte-ufo-goruntusu-buldum-566427.html adresindeki konuyuda ben açmıştım. Bu konudaki görüntüler tamamen gerçektir.
aga bende gördüm tel 5mp karanlıkta berbat sanırım doğu illerinde ve daha doğuda azerbaycan ermenistan daha net ve ışıltılı görülmüş youtubede videoları var ama şekilde çok hoştu yaw biraz tırstım ama yer ağrı/merkez yeni sanayi sitesi/ eğer o füzeyse nasıl o şekile girdi hayret

Çok düzgün şekiller çıkaraabiliyor.
Youtube'da 302 defa görüntülenmiş deniyor güncellemiyor 

Haarp varsa derken Adem?
ve çalışmalar devam ediyor
abi senin şive çok iyiymiş 
hocam benim nick belli. Çünkü gökyüzü gözlemcisiyim. Yani senin gördüğün iss uydusu. Heyecana gerek yok...