Ağrı'da Bilinmeyen Gökyüzü Olayı! (Videolu, Fotoğraflı)

Sponsorlu Bağlantılar

handci04

handci04

Üye
Geçen günlerde MaxiCep'e yazdığım bu konuda UFO'cuların ufo yakalamaya çalıştığını söylemiştim.

Bugün kardeşimle çarşıdan eve gelirken saat 21:00 civarında gökyüzünde önceden karşılaşmadığımız olağanüstü bir olayla karşılaştık.

Hemen bunu videoya aldık ve 2 fotoğraf çektik. Kamera 8 MP olmasından dolayı mükemmel çekim yapamadık ama olsun bu kadar :)

İşte video:

[video=youtube;FMmwjkRv1SY]http://www.youtube.com/watch?v=FMmwjkRv1SY[/video]

Bunlarda fotoğraflar:

Video ve fotoğraflarda tek oynama yapmadım, direkt buraya aktardım.

######

Olayın ayrıntıları

Ben görüntüyü videoya alırken kardeşimde yanımdaydı. Ben video çekmek için telefona konsantre olduğum için pek birşey anlamıyordum. Kardeşim çok daha net görüyordu ve şöyle söyledi:

Evet, hareket eden cisimler ve ışık huzmesi var. Ne olduğunu bilmiyoruz. UFO deyince millet 'uzaylı' sanıyor. Halbuki UFO; Türkçe karşılığı olarak 'bilinmeyen uçan nesne' demek. Yani gördüğümüz bir UFO. Çünkü uçuyordu ve ne olduğunu bilmiyorduk. Muhteşem bir doğa olayı diyeceğim ama bunun doğa ile alakası yok. Varın siz açıklayın.

Dipnot: Ben bir UFO manyağı değilim, araştırmam da. MaxiCep üyelerinden beni tanıyan bilir UFO'cu olmadığımı. Hatta http://www.maxicep.com/garip-ve-ilginc-olaylar/sahte-ufo-goruntusu-buldum-566427.html adresindeki konuyuda ben açmıştım. Bu konudaki görüntüler tamamen gerçektir.

aga bende gördüm tel 5mp karanlıkta berbat sanırım doğu illerinde ve daha doğuda azerbaycan ermenistan daha net ve ışıltılı görülmüş youtubede videoları var ama şekilde çok hoştu yaw biraz tırstım ama yer ağrı/merkez yeni sanayi sitesi/ eğer o füzeyse nasıl o şekile girdi hayret

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aga bende gördüm tel 5mp karanlıkta berbat sanırım doğu illerinde ve daha doğuda azerbaycan ermenistan daha net ve ışıltılı görülmüş youtubede videoları var ama şekilde çok hoştu yaw biraz tırstım ama yer ağrı/merkez yeni sanayi sitesi/ eğer o füzeyse nasıl o şekile girdi hayret

Nasıl füzedir o öyle :ehe Çok düzgün şekiller çıkaraabiliyor.

Arkadaşlar, bu da bir örtbas oyunu olmasın? Araştırın youtube videolarını 1988'de bile görülmüş (yanlış hatırlamıyorsam). Bir de Rusya bunu kaç yıldır deniyorsa ne haberlere çıkıyor ne birşey. Aniden biz görünce şoke oluyoruz. Hiç kafam almıyor yani, bir füze olmasına ihtimal veremiyorum. Ha füze olur dünyanın sonunu getirecek tipte aşırı büyük ve güçlü bir füzedir.

- - - Eklendi - - -

Bu arada Youtube videosu patlamış, az önce baktım bir sürü yorum gelmiş, hepsi de e-mail adresimde görünüyor.

- - - Eklendi - - -

Konunun gösterim sayısı 904 :oha: Youtube'da 302 defa görüntülenmiş deniyor güncellemiyor :bann:

Youtube milleti çok ağzı bozuk. Yorumlar iğrenç ötesi.

Hele bir yorum var, hepten şok etti beni: "Bu videolar organize bir şekilde topluca internete yüklenmiş. Bizi kandırmaya çalışıyorlar. Uyanık olun!" :kop:

- - - Eklendi - - -

Haberlere çıkmış:

cukuleaks

Üye
Kocaeli karamurselde oturuyorum ayno saatlerde kardesimle bende gokyuzunde gorduk. Anlam veremedik spiral hareketler falan yapiyordu. Ne bilim ikimizde uyku sersemiydik zaten ruya gorruyoruz yatalim iyi degiliz dedim :) meger her ilden gorunmis bu olay. Sabahleyin haberlerde soylediler corum agri tekrdag ankara heryerden gorunmus merak etmeyin. Vede haberde ispanyaninmiydi tam hatirlamiorm kitalar arasi balistik fuze denemsi olabilecegini soylediler.

Edit:Rusyaymis :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Deprem olayından sonra
senin video yu görünce aklıma direk HAARP geldi.

Bir yerde değilde bir çok yerde aynı anda görülmüşse ki mesajlardan anladığım kadarıyla öyle, bu büyük ihtimalle Amerika'nın deprem silahı Haarp.

cukuleaks

Üye
Offff. Depremde oldu :(

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
arkadaşlar şaka bi yana bende iki üç şey yazayım.
bu ufo felan değil resmen haarp.

(Rusya)
(Az baycan)
(Suriye)
(Azerbaycan, Bakü)
(Azerbaycan)
(Türkiye , Ağrı)
( Lübn ) 22. saniyeye dikkat

Ermenistandan'dan Görüntüler :

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Böyle konular hakkında net birşey söylemek bence yalnış. Yanii sonuçta bende Evren 'de tek olmadığımıza inanıyorum ama NASA'nın bir denemesi de olabilir.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
hep amerikanın oyunu bunlar.. :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
Valla gece depremin olduğunu duydum bi anda bu konu aklıma geldi acaba diyor insan ya HAARP varsa

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Valla gece depremin olduğunu duydum bi anda bu konu aklıma geldi acaba diyor insan ya HAARP varsa

:hmmm Haarp varsa derken Adem?

Haarp var ve gerçek

işte haarp ve iyonosferde oluşturduğu ışık dalgaları

spy ghost

spy ghost

Üye
tamam biraz bilgi var elimde şu fotonun altında bulunan direklerin bulunduğu alandan uçak geçemiyor geçerse herşey alt üst olabilir :ehe birazcık fazla manyetik alan olduğundan dolayı :islik ve çalışmalar devam ediyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuyu düzenlemiştim. Haber vermeyi unutmuşum.

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
bu da ne :kop2: abi senin şive çok iyiymiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

ahmetc503

ilginç :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada bunun füze olduğun inanasım gelmiyor :( O spirallerin içindeki iki cisim dolaşıp gözden kaybolup gittiler :(

- - - Eklendi - - -

Bu videoda yok tabi ancak gözümüzle görebiliyorduk.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Heron olmasın:)

lolaman

lolaman

Üye
+Komutan Logar bir cisim yaklaşıyor efendim
-Kimsin seeen çık dışarıııı çıkkkk çııııııkkkk. sizin olayda böyle :D

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
ya bu birtek ağrıda olan bişey değilki şuan vandayım bizde gördük ama kaydedemedim ığdır hakkari diyarbakır hemen hemen tüm çevre iller gördü bunu

Astrosman

Astrosman

Üye
:muha: hocam benim nick belli. Çünkü gökyüzü gözlemcisiyim. Yani senin gördüğün iss uydusu. Heyecana gerek yok... :)

Üst Alt