Ağrı'da Bilinmeyen Gökyüzü Olayı! (Videolu, Fotoğraflı)

Sponsorlu Bağlantılar

fb3435

Üye
nedense ufo görüntüleri hep berbat.ayrıca uzaylı niye ışık saçsın ki.inanmayın böyle şeylere.
e abi adam ufo göreceğini bilmiyor ki çıkarsın film kamerasını. bunalr uzaylı vs demiyorum zaten dikkat edersen, ufo zaten belirlenemeyen uçan cisimdir. bu bizim mahmut abinin uçurtması bile olabilir.

Enes

Enes

Üye

Şu Caps olayı bitiriyor :kop2:

• Beğen
Tepkiler: delrico
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@fb3435: 3 yerde de görüntülenmiş aynı olay :aha:

fb3435

Üye
ki benim gördüğüm de bunun aynısıydı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nedense ufo görüntüleri hep berbat.ayrıca uzaylı niye ışık saçsın ki.inanmayın böyle şeylere.

Senin durumunu çok iyi anlıyorum. Bende daha 3 saat öncesine kadar senin gibi düşünüyordum. Vallahi elimde olan bu. Daha 2 hafta önce yeni aldığım telefonun kamerasıyla çektim. O olmasa 2 MP kameralı Nokia 5230 ile çekecektim bunda da hiçbirşey anlaşılmayacaktı. Belki hiç yayınlamazdım bile :(

- - - Eklendi - - -

Yani ben milletle dalga geçmek için koymadım videoyu. Allah rızası için beni yalancılıkla suçlamak yerine gidin Youtube'daki videolara bakın yaw :s

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Enes

Enes

Üye
Net ufo görüntüsüne ne montaj net olmayana da montaj diyenler çıkıyor videoyu kaydedenin suçu ne

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

fb3435

Üye
rus savunma bakanlığı açıklamış. füze beyler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:hmmm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Haber verdiğimiz gibi, bugün Göyçay-İçel-Gabala semalarında ve Bakü'de saat 22.50 sıralarında olağanüstü parlak uçan nesne görünüp.

Nesne önce üçgen, sonra ise küre şeklinde olup. Çok hündürdə olan nesne batıdan doğuya doğru hareket etti ve 3 dakika içinde göründü.

AZXEBER.COM 'un haberine göre, aslında bu uçan nesne değildir. Öyle ki, dün Rusya'nın Topol (İskender) adlı roketinin denemesi olduğu ve bu nesne Gürcistan semalarında da göründü. Bugün deneme təkrarlanıb ve füze başarıyla test geçti. Rusya'nın Savunma Bakanlığı sözcüsü Vadim Koval da olguyu teyit etmiş ve hiçbir rahatsızlığa temel olmadığını belirtti.

AZXEBER.COM Topal (İskender) roketinin denemesi sırasında çekilen videoyu sunuyor.

[video=youtube;sqecg6yxlVE]http://www.youtube.com/watch?v=sqecg6yxlVE[/video]

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Türkiyede yeni üretilen füzelerden olmasın :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu nasıl bir füze yaw :D Başı var sonu yok :ehe

Şu spirallare aklım takılıyor :hmmm
Sonra o spirallerin içindeki parlak cisimler :hmmm

Daha cevaplanacak çok soru var :D

Enes

Enes

Üye

bak diyorum çok düşününce tıkanıyor insan bi süre sonra ben bu tür konularda bunu yaşadım hiç hoş olmuyor :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Çok büyük sorumluluk altındasın şu anda.. Hadi kolay gelsin bize müsaade mi desem :D

dboz

Üye
Haberlere düşmeye başladı...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Siz kendi gözlerinizle görmediğiniz için, videoya-fotoya göre yorum yapıyorsunuz. Burada millet çığlık çığlığa izlemiş. Evde olan arkadaşım öyle söylüyor. Herkes mucize falan diyormuş.

Bir de, düzgün bir şekilde ışık huzmeleri yayan bir cisim daha sonra düzgün spiraller oluşturup o spiralin içinde cirit atıyorsa buna ne diyeceksiniz?

- - - Eklendi - - -

Youtube'da gelen yorumlara bakmanızı rica ederim :)

Arkadaşlar görüntüler tamamıyla gerçek çünkü aynı şeyi arkadaşlarla biz burada yani Van'da da gördük. ve gerçekten şaşırtıcı bir o kadar da ürkütücü idi. baya görenler de oldu yani

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Polymath

Polymath

Üye
rusyanın füze denemesiymiş. Herkes görmüş

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Sen niye inanmıyorsun ona :D Yutub'da görmüş işte :ehe

NowOrNewer

NowOrNewer