Haber Age of Empires: Castle Siege Windows Phone Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

speedrecep

Üye
Umarım güncellemelerle ittifak arası sohbet ve diğer ittifaklara saldırı gelir de oyun daha da güzelleşir.
Evet oyun zaten güzel. Ufak tefek böyle şeylerde eklendi mi tadından yenmez :)Bayrak sayım 300 oldu bayrak üreten iki binadan bayrak alamıyorum artık. Bir türlü çözüm bulamadım çaresi varmı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Evet oyun zaten güzel. Ufak tefek böyle şeylerde eklendi mi tadından yenmez :)Bayrak sayım 300 oldu bayrak üreten iki binadan bayrak alamıyorum artık. Bir türlü çözüm bulamadım çaresi varmı
Savaşlardan kazanılıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
pissed26

pissed26

Üye
oyuna giremiyorum arkadaşlar sürekli bağlantı hatası diyor 1 gündür bakamadım sebebi nedir acaba :hmmm

speedrecep

Üye
Arkadaşlar campaignide asker sayısı yetersiz değil. Oyun bir strateji oyunu bu yüzden sizden bunu bekliyor bölümler, askerileri doğru yerlere doğru şekilde konuçlandırdığınızda kaleyi yıkabilirsiniz. Son 10 saate 4 tane yıktım :)

• Beğen
Tepkiler: m542tf
m542tf

m542tf

Üye

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
İttifak adını Maxicep TÜRKİYE olarak değiştirdim :) Yakında Vietnamlıları geçeceğiz :)

speedrecep

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation

speedrecep

Üye
Dehşet oynuyorsunuz hocam :)
valla benim için önemli olan kale hocam. Surdan bi delik açıp doğru kaleye gönderiyorum askerleri. Okçu falanda kullanmıyorum. Tek bir asker tipini kullanıyorum. %100 olmasada kaleyi yıkınca genel olarak ihtiyaçlarımı karşılıyorum :D önemli olan savunmayı iyi yapmak,kale yıkmak kolay :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
valla benim için önemli olan kale hocam. Surdan bi delik açıp doğru kaleye gönderiyorum askerleri. Okçu falanda kullanmıyorum. Tek bir asker tipini kullanıyorum. %100 olmasada kaleyi yıkınca genel olarak ihtiyaçlarımı karşılıyorum :D önemli olan savunmayı iyi yapmak,kale yıkmak kolay :)
Ama hangi asker biz de öğrensek :)

speedrecep

Üye
Şu 2. Seviye kırmızı baltalıları kullanıyorum. 2-3 tanede duvar delen aletten alıyorum. İlk önce duvarları yıkıp sonra bunları salıyorum kaleye. Saniyeler içinde kale tuz buz oluyor :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şu 2. Seviye kırmızı baltalıları kullanıyorum. 2-3 tanede duvar delen aletten alıyorum. İlk önce duvarları yıkıp sonra bunları salıyorum kaleye. Saniyeler içinde kale tuz buz oluyor :)
İzledim şimdi gayet güzel strateji :)

• Beğen
Tepkiler: emz

speedrecep

Üye
İzledim şimdi gayet güzel strateji :)
önceden ok kuleleri ilk hedeflerim oluyordu ama bi sure sonra onlarla uğraşırken kaleyi alamıyorum bende ilk önce mancınık varsa onu sonra kaleyi sonra ok kulesini ve etraftaki malzemeleri alıyorum. Birde tüyo vereyim. Defans yaparken mancınığı iyi korursanız taç vermezsiniz kolay kolay :)

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve Sensation

Üst Alt