Arkadaşlar acaba oyunu silsek yeniden yüklesek save'si falan kaybolurmu ?
Sıkıntı yok bir daha deneyinBu öğe mağazada yok diyor lumia 520 de.
Abi bu oyunlar platformlar arasimi oynanior yoksa karisikmi oyleyse bize gelmenin bi anlami olmaz millet yillardir oynuyorSıkıntı yokbida aha deneyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece Windows platformunda oyun. Diğer platformlarda yok.Abi bu oyunlar platformlar arasimi oynanior yoksa karisikmi oyleyse bize gelmenin bi anlami olmaz millet yillardir oynuyor
Tabii ki değil.Yok ben diğeroyunlar iiçindeddiyorum mesala online ama asfaltta oynuyoruzya yaristiklarimiz wplimi hep
Ben geliştiriyorum kendimi oyunu tam bilmediğim için şöyle anlatıyım.Kral tacı olan şeyi her savaşta arttırıyorum.Sonra oyuna bi giriyorum -5 , -10 azalıuor sürekli ne oluyor ben anlamıyorum
Savaşa girmiyorum ki toptan oyundan çıkıyorum bi kaç saat sonra giriyorum taç gitmişMağlubiyet taç kaybettirir
Windows Phone ile![]()
saldırı almışsın, sol alttaki yerden savunma ve saldırı raporlarını görebilirsinSavaşa girmiyorum ki toptan oyundan çıkıyorum bi kaç saat sonra giriyorum taç gitmiş

Teşekkür ederim sayende herşeyi öğrendimsaldırı almışsın, sol alttaki yerden savunma ve saldırı raporlarını görebilirsin![]()
Peki bana saldırı oluyor ama ne askerim gidiyor ne binalarım filan hiçbişi gitmiyorbastığın asker savunmada beklemiyor savunmada asker bekletmek için ayrıca bina dikmek gerekli. Saldırılar rasgele atıldığı için sanırım yıkılan binalar tek saldırılık yıkılıyor yani sen saldırdığında karşıdaki , başka biri sana saldırdığında da sen hiç bir şey kaybetmiyorsunTeşekkür ederim sayende herşeyi öğrendimPeki bana saldırı oluyor ama ne askerim gidiyor ne binalarım filan hiçbişi gitmiyor