Haber Age of Empires: Castle Siege Windows Phone Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

MixRadio

MixRadio

Üye
Arkadaşlar acaba oyunu silsek yeniden yüklesek save'si falan kaybolurmu ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar acaba oyunu silsek yeniden yüklesek save'si falan kaybolurmu ?

Xbox hesabınla giriş yapıldıysa bir sorun olmaz , ben hem Windows hemde Windows Phone da oynuyorum ve eşitlemede sıkıntı olmuyor.

emz

emz

Üye
Ben tek wp de oynuyorum telden. Ama iyi coştum akşam. Duvar bile kastım :ehe EMZry ismim. Bakalım yetişecem ilk 20'yr :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

• Beğen
Tepkiler: Sensation
pissed26

pissed26

Üye
beyler clan sıralamasında iyice geriye düştük saldırın biraz :)

• Beğen
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bu öğe mağazada yok diyor lumia 520 de.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Sıkıntı yokbida aha deneyin
Abi bu oyunlar platformlar arasimi oynanior yoksa karisikmi oyleyse bize gelmenin bi anlami olmaz millet yillardir oynuyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Yok ben diğeroyunlar iiçindeddiyorum mesala online ama asfaltta oynuyoruzya yaristiklarimiz wplimi hep

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Birtek bende sorun var galiba bu öğe mağazada yok diyor hala.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ooo bu hic olmadi ozaman online oyunlarda hep gerideyiz desene clans of gelsin DMS bi arkada adımlar 1 2 senedir oynuyor

versino2

versino2

Üye
Ben geliştiriyorum kendimi oyunu tam bilmediğim için şöyle anlatıyım.Kral tacı olan şeyi her savaşta arttırıyorum.Sonra oyuna bi giriyorum -5 , -10 azalıuor sürekli ne oluyor ben anlamıyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ben geliştiriyorum kendimi oyunu tam bilmediğim için şöyle anlatıyım.Kral tacı olan şeyi her savaşta arttırıyorum.Sonra oyuna bi giriyorum -5 , -10 azalıuor sürekli ne oluyor ben anlamıyorum

Mağlubiyet taç kaybettirir ;)

Windows Phone ile ;)

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
  • Beğen
versino2

versino2

Üye
saldırı almışsın, sol alttaki yerden savunma ve saldırı raporlarını görebilirsin :oke:
Teşekkür ederim sayende herşeyi öğrendim :) Peki bana saldırı oluyor ama ne askerim gidiyor ne binalarım filan hiçbişi gitmiyor

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
Teşekkür ederim sayende herşeyi öğrendim :) Peki bana saldırı oluyor ama ne askerim gidiyor ne binalarım filan hiçbişi gitmiyor
bastığın asker savunmada beklemiyor savunmada asker bekletmek için ayrıca bina dikmek gerekli. Saldırılar rasgele atıldığı için sanırım yıkılan binalar tek saldırılık yıkılıyor yani sen saldırdığında karşıdaki , başka biri sana saldırdığında da sen hiç bir şey kaybetmiyorsun :cool

• Beğen
bountykiller

bountykiller

Üye
oyuna bu gün kayıt oldum Maxicep klanında id ismi ile oynuyorum. Xbox ın sitesinden id mi kullanıcı adı yaptım ama oyunda duzelmedi. Ne yapmalıyım ?

emz

emz

Üye
Eğer Xbox da değiştiyse değişir. Yoksa değişmez. Tekrar kontrol edin.

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Üst Alt