versino2
Üye
Arka arkaya 3-4 saldırı yaptım her saldırıda odunlara saldırdım her savaş 25 bin filan aldım ve sonunda level 7 olmam için kalan zaman : 3 gün 21 saatÖnce ordunu iyice geliştir. Eğer ordum yeterli dersen 200 civarı altın biriktir. O altınları kullanarak asker çıkarmayı hızlandır ve aralıksız saldır. En önemlisi oyunu hiç kapatma bu sayede kimse sana saldıramaz ve tabi odun kaybetmezsin. Hadi kolay gelsin
Arka arkaya 3-4 saldırı yaptım her saldırıda odunlara saldırdım her savaş 25 bin filan aldım ve sonunda level 7 olmam için kalan zaman : 3 gün 21 saat
Eyvallah sağ olasınHayırlı uğurlu olsun kardeşim
Seninki yine iyi ben 325.000 domates biriktiremiyorum adamlar uyumadan gece gündüz oynuyorİzin vermiyorlar ki 265 bin odun biriktirip leveli 7 yapayım :/
Burak sende 3000 tacı gör artıkYukkarda peace none felan yazıyor ordan anlarsın
O iyi iyi. Millet bırakmıyor harbiden. Zaten age 8 den sonrası yok oyuna güncelleme gerekli en azından level 10 kale lazımç3300 du dun
Saldırmışlar baya taç gitti çoktan 3000 oldum bile
Evet en son lvl 8 bence en az 10 olmalıydılvl 8 oldun mu tek amacın taç kasmak o da bir yerden sonra bayar.en son level 8 mi sarayda
Tarayıcıdan xbox.com a girip giriş yapınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım ? Girmiyor
Bu sefer bırakma diyemeyeceğimArkadaşlar oyunda hedefim kalmadı saldım, taç sayım çok düşebilir size başarılar diliyorum
aynen öyle ben daha hiç bana saldıran adamlara saldıramadımOyunun tadı tamamiyle kaçtı. Bana saldıranlara saldıramıyorum adamlar gece gündüz online. Bana saldıran adama dönüp saldıramayacaksam ne anlamı var ? Akşam 270.000 domates bırak sabah bak 130.000 kalmış. Sana saldıranlara sürekli online oldukları için saldırama.
Zaten defansa ne taktik yaparsam yapayım 700 taçlı biri gelip 150 taç götürüyor. Oyun oynanış süresini doldurmuştur arkadaşlar.
Bu sefer bırakma diyemeyeceğimÇünkü bende saldım. Oyunun ömrü buraya kadarmış. Daha autoclicker ile sürekli online olan adamları banlayamıyorlar olan bizim emeklere oluyor.
Kısaca bazı yenilikler:Arkadaşlar önümüzdeki salı günü bir güncelleme yayınlanacakmış ve bu güncellemeyle ittifak içi mesajlaşma gelecekmiş. Ayrıca odun ve elma üreten binalar ve depoları bir kere daha yükseltilebilecekmiş. Championlar, mızraklı askerler ve ramler de bir kere daha yükseltilebilecekmiş. Hall of heroes da yükseltilebilecek yazmışlar ama nasıl bir geliştirme olacak anlamadım. Bununla birlikte birçok düzeltme yapılacakmış ama onların ne olduğunu yazmamışlar.
Oyunun resmi forumunda okuduğuma göre; auto clicker gibi programla çok uzun bir süre online kalırsak sistem hile yapıldığını varsayacak ve online olsak dahi saldırı alabileceğiz.
beyler bu multiplayer oynarken ikinci bi komutan kilidini nasıl açıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?