Teutonic orderin özel askeri olan teutonic knight vuruş ve can puanları yüksek olan önden yollanıp tank görevi yapması gereken askerlerdir. Çok yavaş hareket ederler, bu sebepten dolayı yanlarında atlı birlikleri yollamanızı tavsiye ederim. Ben daha çok frankların atlısı ve Saracenin Memluke leri daha çok seviyorum. Okçu meraklısıysanız Briton olmalısın, longbowmenler atış mesafesi ve vuruş puanı yüksek okçular fakat Composite Bowmen(yeşil olan normal okçu) 3-4. Seviyelere getirildiğinde longbowmen kadar performans veriyor ve canı daha çok oluyor ayrıca daha hızlı oluyor. Ben teutonic orderdayım fakat diğer milletlerin askerlerini de açtım bayrak çalarak. Bayrak çalmak önemli bir detay.bende aynı şeyi sormak istiyorum. mesela teutonic order knight ın değerleri harika görünüyor. canı saldırı gucu vs. onerir misiniz mesela

guruba yeni aktif uye alabilmek için bence 3-gunden fazla online olmayan ve taç sayısı çok düşük olan uyeler çıkartılabilir . O uyeler yeniden online olmaya başladığı zaman da yeniden başvuru yaparlar. Maxicep Türkiye olarak sadece maxicep i değil , Türkiye yi de temsil ediyoruz...beyler artık şu maxicep türkiye grubu canlansa diyorum . dünya sıralamasında çok gerilerdeyiz . CanARiG
haklısın amaOyunda taçlar sadece sıralamada yukarlarda olmaya yarıyor. Diğer oyunlarda olduğu gibi haftalık yarışmalar fln olup sıralamaya girenlere ödül verilse insanlar taç kasar ama maalesef yok.. İnsanlar çoğu zaman ihtiyacı olan şeyi alıp savaştan çıkıyor. Kendimden biliyorum. İki hafta önce bayrak kasmak için sadece bayrak veren binaları yıkıp çıkmıştım. Yaklaşık 400 taç kaybettim. Yani, yeni güncellemeyle yeni içerikler gelene kadar böyle devam edecek gibi görünüyor...
Çılgın Türkler diye grup kurdum herkes davetlidir.Maxicep Türkiye grubunun yöneticisi pasif olduğu için böyle bişey yaptım bize aktif kişiler lazım . CanARiG
yurrube kardeşim bende aranıza katılmak isterdim fakat indirdim ingilizce bide ole oyunlardan bek anlamıorumÇılgın Türkler diye grup kurdum herkes davetlidir.Maxicep Türkiye grubunun yöneticisi pasif olduğu için böyle bişey yaptım bize aktif kişiler lazım . CanARiG
servisteydi dimiSizi yönetici yapayım bu aralar fazla ilgilenemiyorum.

Serviste fakat zaten bilgisayardan oynuyorum. Telefondan kontroller zoryurrube kardeşim bende aranıza katılmak isterdim fakat indirdim ingilizce bide ole oyunlardan bek anlamıorum
servisteydi dimi![]()

Siz bilirsiniz kapımız açıkÇılgın Türkler de kalayım .teklifiniz için teşekkürler. yeni kan yeni can![]()