Arkadaslar w7 killaniyoedum merakettim xpye gectim ag yok dedi bidha w7 ye dondum simdide ag yok diyoer ama modem:-) ib butun isiklari yaniyor ve tablettende girebiliyor ne yapmam lazim modem markasi rt206 v1 ttnet lutfen ince detayina kadar anlatirsaniz iyi olur acill isim var sagolun Yazan: BLACKHAKAN
Kardes modemin driverini kurmaya calisiyorum yok diyor kablo takili degil butun kablolar takili xpyi kurmaz olaydimya
Donanımsal olmadığı sürece imkansız.Aygıt yöneticisinden bakınız yanında soru işaret olan aygıt varmı ?
Kardes ilk w7 kullaniodum steamda bir oyundan hata aldigimdan xpye gctim. Ondada direk kurulu degildi bidaha w7 dondum suan aygit yoneticisnde hepsi calisiyor nasil bir isya bu
Muhtemelen dediğim gibi kablosuz sürücüde eksik bir şeyler var kablosuz aygıtınızı kaldırın ve hiç kurmadan tekrardan pcyi restart ediniz.
Realtek vardi agda onu kaldirdim sonra actigimda yeniden kurdu o assagidaki simge dondu dondu ama yine baglanti yok diyorya anlamadim gitti valla
Sorunu coz dedigimde kabloyuntakin diyor o kabloyu ckartiyorum bİ isik kesilio takinca feri geliyor ama yne baglanti yok diyorya --- Nasil yapabilirim
Normal bir düz network kablosu ile bağlanabilirseniz yardımcı olurum zira siz kablosuz mu sadece bağlanamıyorsunuz ? yoksa kablo bağlantısı yaptığınzdadamı görmüyor.