ktlcn35 Üye nokia E61i de denedim telefon hackli, symbian s60v3 indirdim, yüklerken cikan yazi ? D O S Y A B O Z U K ! yinede sagol. :S
nokia E61i de denedim telefon hackli, symbian s60v3 indirdim, yüklerken cikan yazi ? D O S Y A B O Z U K ! yinede sagol. :S
asd123dsa321 Üye aynen sertifika sorunu --------------- Ekleme --------------- sertıfıka sorunu saglayıcı ıle gorusun dıyo[/QUOTE]
aynen sertifika sorunu --------------- Ekleme --------------- sertıfıka sorunu saglayıcı ıle gorusun dıyo[/QUOTE]
jjuventuss Üye program ilk basta calişıyodu fakat hic dokunmama ragmen calısmıyor.sıfreledigm uygulamalar artık şifresiz açılıyo
program ilk basta calişıyodu fakat hic dokunmama ragmen calısmıyor.sıfreledigm uygulamalar artık şifresiz açılıyo
suha1970 Üye Dostum teşekkür ediyorum ama 7 gün sonra işlevsiz kalırsa geri alıcam.Denemedîğim kilit prosu kalmadı.Cracklı olanlar dahi 7gün sonra işe yaramıyor.O yüzden PREMATURE teşekkürle konuya ŞERH koymayı yeğledim.Emeğin için sağol.
Dostum teşekkür ediyorum ama 7 gün sonra işlevsiz kalırsa geri alıcam.Denemedîğim kilit prosu kalmadı.Cracklı olanlar dahi 7gün sonra işe yaramıyor.O yüzden PREMATURE teşekkürle konuya ŞERH koymayı yeğledim.Emeğin için sağol.
gokotu Üye fesbi' Alıntı: xsertifika hatası diyor yardımcı olabilir misiniz. Genişletmek için tıkla ... Program unsigned diyo yani teli hacklemen lazım
fesbi' Alıntı: xsertifika hatası diyor yardımcı olabilir misiniz. Genişletmek için tıkla ... Program unsigned diyo yani teli hacklemen lazım
alihan544 Üye sertifika hatasi alan arkadaslar, telefonunuzun tarihini 1-2-3 yil geri alip tekrar yuklemeyi deneyin
sertifika hatasi alan arkadaslar, telefonunuzun tarihini 1-2-3 yil geri alip tekrar yuklemeyi deneyin