Adreno 2xx Gpu Driver Güncelleme Armv6 Armv7

Sponsorlu Bağlantılar

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Adreno 2xx Gpu Driver Güncelleme Armv6 Armv7
Evet Arkadaşlar android grafik işlemcinizi güncellemek ve daha fazla Gpu dan performans almak için Qualcomm driver yayınlamış

Cmw den rom kurar gibi kurun hepsi bu kadar

Not:Güncelleme yapmadan önce benchmark testi yapın ve güncelledikten sonra bi daha bakın farkı görün

Andreno 2xx Armv6
http://qfs.mobi/f133919

Andreno 2xx Armv7
http://qfs.mobi/f133928

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bende sony xperia s var arkadaşım.. adreno 220 ekran kartı var bildiğim kadarıyla bu güncellemenin hangisini nereye nasıl yapacağım rica etsem anlatabilir misin lütfen ?

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcinize uygun olan Adreno 2xx armv7 yi indirin cmw den rom yükler gibi kurun

-efşan

-efşan

Üye
Teşekkür ederim dostum. İyi oldu bu.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
İşlemcinize uygun olan Adreno 2xx armv7 yi indirin cmw den rom yükler gibi kurun

ya üstad iyi açıklama yapmışsın ama ben 10 günlük android kullanıcısıyım :)) bunu nasıl yapacağımı detaylı anlatan bir yazı varmıdır link atsanız bana :) ayrıca telefonu sıkıntıya sokmayız demi yani root gibi birşey değildir demi bu yapılan işlem veya direk telefondan yapma imkanımız yokmu ?

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil Alınan benchmark grafik sonuçlarını öncesi ve sonrası olarak yazarsak çok iyi olur

---------- Eklendi @ 01:50:36 ---------- Yazıldı @ 01:47:14 ----------

Model xperia arc s mi yoksa sadece s mi kardeş

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
---------- Eklendi @ 01:50:36 ---------- Yazıldı @ 01:47:14 ----------

Model xperia arc s mi yoksa sadece s mi kardeş[/QUOTE]

benim telefon sadece SONY XPERIA S hani fotomda görülen telefon kardeşim..

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Bu adresten usb driveri indirip bilgisayarınıza kurun

Devamını bulmaya çalışıyorum mobilden araştırıyorum

• Beğen
Tepkiler: cgrylmz7
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bunu kuruyorum üstad sonra ne yapacağımı heyacanla bekliyorum : ) çok teşekkürler.

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Yarın yapsak iyi olacak hem Şehriyar yada başka deneyimli üyelerden destek alırız bende sadece S2 den anlıyorum senin cihazı riske atmayalım allah korusun brick olabilir xperia modellerde o kadar bilgim yok

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
tamam üstadım eyvallah ben sizin dediklerinizi yaparım.. peki o güncellemeyide birazcık geç yapalım yinede çok sağolasın

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil yarar sağlayalım derken zarar çıkarmayalım önemli olan o

klongs

klongs

Üye
root yapip recovery moda girebilirsin

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
cihazı rootladıkdan sonra güncelleme yapmanın manası kalmaz ki bence..garanti dışına çıkartıyor hemen SONY o cihazı. yazılım kontrolunu yapıyorlarmış bunu yaşayarak kötüde olsa tecrübe edinen bi arkadaşımdan duydumda.. o yüzden root işine pek yanaşmak istemiyorum. başka yolu yokmudur ?

klongs

klongs

Üye
cihazı rootladıkdan sonra güncelleme yapmanın manası kalmaz ki bence..garanti dışına çıkartıyor hemen SONY o cihazı. yazılım kontrolunu yapıyorlarmış bunu yaşayarak kötüde olsa tecrübe edinen bi arkadaşımdan duydumda.. o yüzden root işine pek yanaşmak istemiyorum. başka yolu yokmudur ?

perfonmasindan memnunsan guncellemene gerek yok

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
root yaptıgımda anlaşılmaz demi öyleyse?? peki bu güncelleme neden normal yollarla yayınlanmamış olabilir yani bi kaç hafta falan beklersek acaba normal yazılım güncelleme bölümünde görülmez mi ??

klongs

klongs

Üye
bu sony nin değil qualcommun güncelleştirmesi

enes122

enes122

Üye
t20 ye olurmu bu?

oqlahoma

Üye
bu huawei ideos x5 te olurmu bi sorun çıkmaz demi

karayel90