Adobe HTML5 ile devam edecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Adobe HTML5 ile devam edecek.
Adobe sonunda Steve Jobs'un dediğine geldi. Mobil cihazlarda hantal çalışan Flash yerine 'e yoğunlaşacağını açıkladı.

Bildiğiniz gibi iPhone'lar hala üçüncü parti bir yazılım olmadan Flash uygulamalarını ya da Flash animasyonları görüntüleyemiyorlar. Yakın zamanda Adobe bu duruma çözüm olarak Adobe Flash Media Server 4. ve Adobe Flash Access 3.0 yazılımlarını piyasaya sundu ysa da artık pes etmiş gibi görünüyorlar.

Dün yapılan açıklamada Adobe, artık mobil tarayıcılar için Flash Player desteği sunmayacağını bildirdi. Bu "mobil tarayıcılar" lafı da aslında Android'li cihazlar ve Blackberry'lere denk geliyor diyebiliriz. Yapılan açıklamada geliştiricilere " , nadir durumlar dışında tüm mobil tarayıcılar tarafından doğal olarak desteklenen bir standart. Bu da HTML5'i farklı platformlarda görüntülenecek içerik oluşturmak için ideal altyapı haline getiriyor" diyerek mobildeki Flash devrinin kapandığını belirtti.
Steve Jobs, daha önce Apple cihazlarda Flash desteğinin Apple tarafından verilmeyeceğini, bunun sebebinin de Flash'ın mobil cihazlara gereksiz yük bindirerek performansını düşürmesi olduğunu söylemişti.

__xXx__

__xXx__

Üye
acaba symbian için de bişiler yapr mı adobe

phasan

phasan

Üye
benim telde yok n97 telim var

__xXx__

__xXx__

Üye
beyler html 5 desteği var diyorsunuzda ben pek çok yerden film dizi vs veya facebook oyunlarını oynayamıyorum onlara çözüm gelir mi acaba kestirebilen var mı

__xXx__

__xXx__

Üye
peki napcaz hiç oynamıcaz mı?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O saydıklarının html5 olması lazım diye biliyorum html5 ile yazılmadıgı zaman oynayamazsın.

----------Eklendi @ 14:32:53 ---------- Yazıldı @ 14:17:27 ----------

Örnegin youtube 1-2 senedir html5 destekli durumda ve eski tarayıcıyla da olsa video izlenebiliyor zaten
N97 ile de izleniyor eski tarayıcı olmasına ragmen.Yeni tarayıcılı x6 ile de c7 ile de izleniyor.
Anna ile gelen tarayıcının getirisi ne oldu o zaman :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha ben bi farkını görmedim annanın benim cihazıma tek faydası hızlanması oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt