Adobe Flash Lite v4.01.1 S60v5 SymbianOS9x Unsigned Sistem Flash Hızlandırma

Sponsorlu Bağlantılar

mancukya

Üye
nokia 5th isin çıkar çok beklersiniz arkadşım.nokiaya telefon satmaya bakıyor her üstün telefonunda yeni bir adobe flash playerı destekiliyor o yüzden flash 4 beklemeyin teli pc yakın bir telefon değişin .

7 sene Win mobile kullandim cok degisik modellerde Adobe sadece sonradan sonraya 3.1 verdi oda düzgüna ctigi bir site falan yoktu
Yani bunu yapacak olan Adobe ama Adobeda Html tehlikesini görene kadar uykuda idi Nokia, Microsoft vs vs gibi sirketler buna karar veremez belki finansal destek vs vs ile Adobe ikna edebilirler
Flash playerin 10.1 sürümü sadece Android 2.2 tellerde var yanilmiyorsam Badooda Flash destegi sunacakti onun haricinde hic bir telde Flash yok Symbian icin calisma vardi flash 4 icin ama oda Nokianin kararsizligi yüzüne yapilmasi

s60v3, s60v5, Symbian3, symbian4 ve meamo hangisine uyarlama yapsin daha nokia ne kullanmak istedigini bilmiyorki.
Bu flashi Adobe yazacak ama bunun icinde Nokianin artik adam gibi bir sistemde karar vermesi gerekiyor

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

i_cakmak

i_cakmak

Üye
bende de sertifika hatası verdi

okeane3110c

okeane3110c

Üye
yaa bu konu halen ndn kilitlenmediiiiiiiiii kimsede çalışmıor yanlış bilgi:bann:

dafmar

dafmar

Üye
sana zahmet bunun signed i varrsa verirsen makbule geçer

haluk1964

Üye
eline saglık

ungood20

ungood20

Üye
emeğine sağlık

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Bi Deneyelim

botanakyol

Üye
Sertıfıka hatası uygulama saglayıcısıyla gorusun?

pumperking

Üye
9 sayfayı güle güle okudun :D:D:D
bizim millet işte
lan olm bi msjlara bakın
millet teşekkürler teşekkürler neyin teşekkürü adam denemeden etmeden koymuş.bş yorumlara bakın çalıştırabilen kimse var mı

mancukya

Üye
9 sayfayı güle güle okudun :D:D:D
bizim millet işte
lan olm bi msjlara bakın
millet teşekkürler teşekkürler neyin teşekkürü adam denemeden etmeden koymuş.bş yorumlara bakın çalıştırabilen kimse var mı

Niye okusunlar okumayi sevemeyiz biz gene birazdan birisi Tsk yazacak istersen 1000 sayfa olsun bizim insanimiz bu yurdum insani

yasindayan1991

Üye
tşs

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Şu an n8 için flash 4 var.Facebooktaki videoları açıyor.Ovistorede hangi telefenlar için uygulandığı var.Biz biraz daha beklicez anlaşılan.Bu pro fake.Gerçek olsa dahi frimewareye gömmek gerek.Çıplak yüklenmez.Dahili bileşen hatası verir.

pars67

Üye
dahili bilesen hatası verıyor bunun bır czumu ykmu arkadslar

jr_jamis

Üye
yaw knk emeğine saygı duyuyorum ama bide şu kurulumda ikin bende (5800 xm)sertifika sorunu satıcıyla görüşün die bi uyarı verio yaw ne yapcam ben.Bi akılverebilirmisin bana...

detanete

detanete

Üye
kendi cebine kurup denemediğin bişeyi nasıl olurda millete sunarsın onu anlamıyorum?

geweri3030

geweri3030

Üye
arkadaşlar flash plarde sorun yaşiyorum ilerletemiyorum yardım cı olun lütfen

--------------- Ekleme ---------------

ya sarftika hatası diyor lütfen yardım help

mustaafs

Üye
sertifika hatsı veriyo

bycoo32

bycoo32

Üye