Adobe Flash Lite v4.01.1 S60v5 SymbianOS9x Unsigned Sistem Flash Hızlandırma

Sponsorlu Bağlantılar

chtak06

Üye
hata veriyo hiç kuramadım acaba benim telefon versiyon dan mi kaynaklanıyo exe uzantıları da kuramıyo

Selcuk1981

Üye
sevgili arkadaşlar kurmaya çalıştığınız program nokia ile ilgili haber ve yeni ürünler ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir programdır bir şeye yaramaz.

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar sakın sis editörle parçalayıp klasörlere yapıştırmayın telefon kafayı yiyor ben format atmak zorunda kaldım

maresal58

Üye
signedi yok mu bunun...

youngman112

youngman112

Üye
Ayrımcılık bu ya s60v3 e bişey yok:ağlarım:

cezzarahmet93

Üye
konu kilit aldatıyolar

osman ucay

Üye
allah ne muradın varsa versin kardeş

haluk1964

Üye
sagol baklım

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar yukarıda belirtildiği gibi haber programı değil çünkü haber programının boyutu 100 veya 200 kb bu 1,5 mb .
bide haber programı olsa güncelleme veya dahilibileşen hatası vermez.

efem144

Üye
Yüreğine Sağlık Kardeş

usameacar

Üye
beyler daha neye teşekkür ediyorsunuz. zahmet edip alttaki yorumları okusanız durumu anlayacaksınız. böyle bir program yok flashın en son versiyonu 3.1. ne nokia ne de başka bir firma 4. versiyonu beta veya stabil sürüm olarak yayınlamadı. internetten baktığınızda 1-2 yabancı sitede görüyorsunuz aynı programı oralarda da deneyenler programın çalışmadığını bunun bir aldatmaca olduğunu söylüyorlar. sözüm yayınlayan arkadaşa değil yanlış anlaşılmasın ama program fake. teşekkür edip şu konuyu yukarı taşımanın bir anlamı yok. sonra millet heveslenip birşey varmış gibi bakıyor.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
aynen katılıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
tşşkürler

fma-33

Üye
eyvallah saol kardeş

ahmetyavuzmardi

Üye
sertifika hatası diyor. Yinede t.ş.

derwish52

derwish52

Üye
paylaşım için tşk

dmuratyuksel

Üye
:naughty:

aryscat

aryscat

Üye
programı paylaşan arkadaşın iyi niyetini biliyorum. Ama kendiside iyi biliyor ki bu pro sertifikalansada kullanılamıyor...halen kilitlenmemesi ilginç...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
programı paylaşan arkadaşın iyi niyetini biliyorum. Ama kendiside iyi biliyor ki bu pro sertifikalansada kullanılamıyor...halen kilitlenmemesi ilginç...
Ama insanlar denemeden(gerçi deneyemezler ama)etmeden hemen teşekkürü basıyor

cr55

Üye
nokia 5th isin çıkar çok beklersiniz arkadşım.nokiaya telefon satmaya bakıyor her üstün telefonunda yeni bir adobe flash playerı destekiliyor o yüzden flash 4 beklemeyin teli pc yakın bir telefon değişin .