Adobe Flash Lite v4.01.1 S60v5 SymbianOS9x Unsigned Sistem Flash Hızlandırma

Sponsorlu Bağlantılar

ömer1903

Üye
aga hata veriyor uygulama yöneticinizle görüşün diyor. Sizden yardım bekliyorum.

jhamzax

Üye
Milletin Sorularını Cvplandırınn !!!

görkemli01

görkemli01

Üye
Kardeşim hiç mi jar uzantılı dosya yok:off:

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ya modıfıye yazılım yukleyın yada dıger v60 vs surumu bekleyın yada hacklı ıse tel bunları sı duzenlemeyle acı sonrada cıkan dosyaları belırlı prıvate app vs oralara atın

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler

filiz1974

Üye
teşeküürler ama sertifika hatasi diyor ne yapmam lazım

murat kalkar

Üye
teşekkürler

manyak_adam

manyak_adam

Üye
sertifıkalyıp yuklemeye calıştım dahılı bılesen hatası verdı bılgınıze

POLAT8124

POLAT8124

Üye
Arkadaslar ya modıfıye yazılım yukleyın yada dıger v60 vs surumu bekleyın yada hacklı ıse tel bunları sı duzenlemeyle acı sonrada cıkan dosyaları belırlı prıvate app vs oralara atın

cok aciklayicisin kardes paylastigin konulara bakiyorumda denememis ve aciklayici konular acmamissin sorunlara yardimci olmamis duzgun bir cevap dahi yazmamissin

birakin artik bu hit olayini sirf itibar kazanmakk icin konu acilmaz

burasida sayenizde copluge donu verdi boylesine guzel bir sitenin prestiji ile oynamayin dogru bilgiler verin uyelerimizin faydalanacagi bosa zaman harcamayacagi bilgiler verin hem sizin emeginize yazik hemde bizim zamanimiza

necm66

necm66

Üye
tesekurler deneyelim bakalim

frappe27

Üye
kardeş teşekkürler fakat sertifika hatası veriyor

ilhankeles

Üye
arkadaslar hic bi turlu calismiyor sertifikalayinca bu dahili bir bilesen diyerek iptal ediyor bencede denenmemis yada hackli olmayan telefonda denenmemis hacklidede calisacagi varsayiliyor. cok az kesaj yazarim killet daha sertifika olayinda problemli siz adama hack diyosunuz amactan cikiliyor bence onemli olan saglikli bilgiyi yeni arkadaslara anlayacagi en kolay dilde anlatmak bence bunun adi paylasim olur ve tesekuru hak eder saygilar

bereliii

Üye
kardeş teşekkür ediyoruz ama hani kuramıyoruz boşuna umutlanıyoruz

Gonder

Gonder

Üye
İndirdim arkadaşım çalışıp çalışmadıgını denemedım bile ama çok teşekurler paylaşman yeter.

WastabMan

WastabMan

Üye
deniyorum şimdi.. teşekkürler.

yorumlara bakınca vazgeçtim. :(

hitachi

hitachi

Üye
bu programı hackli yada normal yazılımlı bir telefona yüklemenin imkanı yok.fw ye de gömülmüyo.boşuna uğraşmayın.Moderatör de kapatsın bu konuyu artık lütfen.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
tarihi geri alsanda olmuyor sertifakyı imzalasanda program hatalı

^^Positive^^

Üye
teşekkürler

banque

Üye
"Yüklenemiyor! Bu dahili bir bileşen " hatası aldım.

kalender900

Üye
teşekkürler...