Baydırman
Moderator
admin değilim![]()

Ne alakası var diyecektim. Bu yüzden en çok beğenilenlere baktım. Listede ihtiyar ve x-scarface hariç herkes yöneticilik yaptı sitedebeğeni kasma için 1. kural admin olmak![]()
Allah Allah cidden öyle mi yahu dedim
işgal etmişsiniz listeyiNe alakası var diyecektim. Bu yüzden en çok beğenilenlere baktım. Listede ihtiyar ve x-scarface hariç herkes yöneticilik yaptı sitedeAllah Allah cidden öyle mi yahu dedim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mesajlarla beğeniler doğru orantılı olur genelde ama sen istisna olmuşsunişgal etmişsiniz listeyi![]()
Eskiden teşekkür butonu vardı ve sadece konunun ilk mesajı yani konun kendisine teşekkür ediliyordu. Böyle her mesaj beğenilemiyordu. Onu da hesaba kat
Tepedeki Nadir nickli arkadaş sadece konularıyla o beğenileri topladı. Mesajlarıyla değil 
nadir forumda en çok teşekkürler yazan üyedir hala muhtemelenMesajlarla beğeniler doğru orantılı olur genelde ama sen istisna olmuşsunEskiden teşekkür butonu vardı ve sadece konunun ilk mesajı yani konun kendisine teşekkür ediliyordu. Böyle her mesaj beğenilemiyordu. Onu da hesaba kat
Tepedeki Nadir nickli arkadaş sadece konularıyla o beğenileri topladı. Mesajlarıyla değil
![]()
adam maxicep in virüsü gibi arkadaş her konudan çıkıyor![]()

Onun amacı yeni açılan konuları üste taşımaktı, mesaj kasmak değil. Yönetici idi nede olsa.. Mesaj kasma derdi yoktu onunnadir forumda en çok teşekkürler yazan üyedir hala muhtemelen
Adam inkar etmeye çalışırken yanıldığını sandığında bile beğeni kasıyor, oyuna gelmeyin milletNe alakası var diyecektim. Bu yüzden en çok beğenilenlere baktım. Listede ihtiyar ve x-scarface hariç herkes yöneticilik yaptı sitedeAllah Allah cidden öyle mi yahu dedim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aşık mısın?Bu arada ilk mesajım beğenilmeye devam ediyor. Sizi seviyorum![]()
kendinden başlayabilirsin.Arkadaşlar virüs varmış herhalde temizlemeye gelmiştim![]()