Adminlere Yalakalık mı?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Ben çok iyi biliyorum o yalakaları

MaxipmaN

Üye
beğeni kasma için 1. kural admin olmak :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Revengeful

Emekli Yönetici
beğeni kasma için 1. kural admin olmak :ehe
Ne alakası var diyecektim. Bu yüzden en çok beğenilenlere baktım. Listede ihtiyar ve x-scarface hariç herkes yöneticilik yaptı sitede :ehe Allah Allah cidden öyle mi yahu dedim :D
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker, Silinen Üye 2480407, ghstr ve 1 kişi daha

MaxipmaN

Üye
Ne alakası var diyecektim. Bu yüzden en çok beğenilenlere baktım. Listede ihtiyar ve x-scarface hariç herkes yöneticilik yaptı sitede :ehe Allah Allah cidden öyle mi yahu dedim :D
işgal etmişsiniz listeyi :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
işgal etmişsiniz listeyi :ehe
Mesajlarla beğeniler doğru orantılı olur genelde ama sen istisna olmuşsun :D Eskiden teşekkür butonu vardı ve sadece konunun ilk mesajı yani konun kendisine teşekkür ediliyordu. Böyle her mesaj beğenilemiyordu. Onu da hesaba kat :D Tepedeki Nadir nickli arkadaş sadece konularıyla o beğenileri topladı. Mesajlarıyla değil :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada ilk mesajım beğenilmeye devam ediyor. Sizi seviyorum <3

MaxipmaN

Üye
Mesajlarla beğeniler doğru orantılı olur genelde ama sen istisna olmuşsun :D Eskiden teşekkür butonu vardı ve sadece konunun ilk mesajı yani konun kendisine teşekkür ediliyordu. Böyle her mesaj beğenilemiyordu. Onu da hesaba kat :D Tepedeki Nadir nickli arkadaş sadece konularıyla o beğenileri topladı. Mesajlarıyla değil :D
nadir forumda en çok teşekkürler yazan üyedir hala muhtemelen

Revengeful

Emekli Yönetici
nadir forumda en çok teşekkürler yazan üyedir hala muhtemelen
Onun amacı yeni açılan konuları üste taşımaktı, mesaj kasmak değil. Yönetici idi nede olsa.. Mesaj kasma derdi yoktu onun

Ayrıca konulara teşekkür edilmiyor diye konu açılıyor diğer türlü. Bazı üyelerin hoşuna gidiyor mod tarafından teşekkür almak.

0MG90

0MG90

Üye
Adam inkar etmeye çalışırken yanıldığını sandığında bile beğeni kasıyor, oyuna gelmeyin millet

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar virüs varmış herhalde temizlemeye gelmiştim:polis:

• Beğen
Tepkiler: ghstr ve Silinen Üye 2480407