Admin olamiyorum bari rutbemin yukseltilmesini istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Lütfen forumumuzu rahatsız etmeyiniz.
Süresiz uzaklaştırıldınız MaxiCep'ten.
Ebediyen!..
Eşek sudan gelinceye kadar değil! Balık kavağa çıkıncaya kadar da değil!..

Sonsuza kadar!..

Pırlanta reklamı gibi oldu bu arada :ehe

ibotatlises

Üye
simdiye kadar banlanmis butun uyelere af cikarsaniz eski uyelere 2.bi sans verseniz iyi olmazmi

Pure Life

Pure Life

Üye
Böyle bişey mümkün değil.

delibekir2010

Kapalı Hesap
Data base hatasi veriyor hep ya

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hayır vermiyor ... Site 2 gündür çok hızlı ve zaman aşımı sorunu bile yaşamadım ... Cepten opera mini 4.2,BOLT,skyfire,ucweb web browserleriyle denediğimde de hiçbir sorun yaşamıyorum ... Emin misiniz ???

delibekir2010

Kapalı Hesap
sorun cozulmus artik.bi onerim var paylasiyim mi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Önerilerinizi bu bölümde konu açarak paylaşabilirsiniz.

delibekir2010

Kapalı Hesap
bi arkadas konu acmis ama konu kilitli.bu oneriyi bide ben soyluyum.aslinda iyi bi fikir banlanmis uyelere af ciksa 2.sans verilse tereddutsuz bi dusunun bence.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Böyle birşey mümkün değil ... Sizin sahte üyelik olduğunuzu düşünüyorum ...

delibekir2010

Kapalı Hesap
sahte uyelik falan yapmadim.neden bu kadar on yargilisiniz ya.yeni uyelere siz hep boylemi davraniyorsunuz.insan gibi bir oneri paylastim ya.cok on yargilisiniz.bi dusunseydiniz sevinirdim.neden mumkun degilmis peki

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yönetim bir üyeye ceza verdiyse hak ettiğinden şüphe yok ... Durduk yere kimse ceza almaz . Demekki bu ortama veya üyelere zarar vermiş ki süresiz ceza almış ... Zaten mantığa aykırı bir durum bu önerdiğiniz ... Forumdan üye çalanlar oldu ceza aldı , zarar vermek uğruna konularını silen olmuş ceza almış ... Şimdi düşünün siz olsanız ne yapardınız ... Foruma zararlı birisinin burada işi olmadığı kanısındayım ...

delibekir2010

Kapalı Hesap
Tamam haklisiniz ama 2.bi sans genede vermek iyi olur.belki kendilerini duzeltmislerdir.bilemeyizki gene ayni seyi yapacaklarini.haksizmiyim.bi deneyip gorelim lutfen.af konusunda yoneticilerden destek bekliyorum.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:-) ruş + en sen buralardamsn stres topum

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam haklisiniz ama 2.bi sans genede vermek iyi olur.belki kendilerini duzeltmislerdir.bilemeyizki gene ayni seyi yapacaklarini.haksizmiyim.bi deneyip gorelim lutfen.af konusunda yoneticilerden destek bekliyorum.

Neden bu konu üzerinde bu kadar durduğunuzu anlayamıyorum ... Belli ki çok iyimser birisiniz ceza alan kişileri düşünüyorsunuz ...

--------------- Ekleme ---------------

Bugün bu konuyu takip et ... Bu konularda genelde yanılmam ...

delibekir2010

Kapalı Hesap
cok on yargilisiniz.onerim bu kadar kotuyse tamam vazgeciyorum.bu arada beni eski uyelere benzetenleri kiniyorum.on yargilisiniz.lutfen 2 defa dusunun.

--------------- Ekleme ---------------

sitenin tasarimini degistirseniz artik iyi olmaz mi .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu konuya gerekmedikçe yorum yazmayacağım ... Madem ki cezalı üyelere af istiyorsunuz konu açabilirsiniz ... Yeni üye olarak da o konuyu bulmanız kafa karıştırıcı bana kalırsa ...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ruşenmisin nesin Allah ' a dua et aynı şehirde değiliz gadaşım !

delibekir2010

Kapalı Hesap
belki imkansiz diyceksiniz,belki beni banliycaksiniz belkide beni eski uyelerden diyceksiniz.ama kim ne derse desin.banlanmis uyelere herseye ragmen 2.bi sans verilse harika iyi olur.gelin af cikartalim.hadi on yargili olmayalim.cunku her insan hata yapar.hatasini anlamis eski banlanmis uyelerin olduguna inaniyorum.desteklerinizi bekliyorum.

Üst Alt