Admin olamiyorum bari rutbemin yukseltilmesini istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

delibekir2010

Kapalı Hesap
sacmalamin lutfen allahima kitabima ben rusen deyilim ya bunu nerden cikariyosunuz.duzgun konusun aksi taktirde banlanabilirsiniz.ben insan gibi onerimi soyledim.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Süresiz banlama işleminde , ya üye çok büyük bir geri dönüşü olmayan hata yapmıştır ya da Bir kaç kez şans verilmiştir ama tekrarlamadan dolayı süresiz banlamaya tâbi tutulmuştur.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bunun imkansız olduğunu size anlatmıştım ama paylaşım yapmak yerine bu tür saçmalıklarla uğraşmakta ısrar ediyorsunuz .

delibekir2010

Kapalı Hesap
cokmu mantiksiz be.yapmayin lutfen ya.kendinizi bide banlanmis uyenin yerine koyun.belki af cikarsa uye sayiniz daha cogalir.banlanmis uyeleri sitemize kazandirsak harika olmazmi.geri kazanalim diyorum ya.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Aslında imkansız olmamalı.Mesela şöyle olabilir üyenin girişine izin verilir ama mesaj yazma yetkileri elinden alınır.Yada genel değilde kısmi bir şekilde af olur

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ayrıca üyelik Fake olduğu için kısa sürede sizde banlanaacaksınız.

delibekir2010

Kapalı Hesap
ispatlayin o zaman fake nick miyim.ispatlayin hadi

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ayrıca üyelik Fake olduğu için kısa sürede sizde banlanaacaksınız.

Ya bilal kardeşim iyi güzelde Bu "fake" sevdası nedir Allah aşkına ya şuna sahte deseniz ne olur sanki?:(

delibekir2010

Kapalı Hesap
banlayarak kaybeden siz olursunuz.ama uyeleri geri kazansaniz daha iyi olurdu.cok yanlis bi politika izliyosunuz bence

Catty

Catty

Emekli Yönetici
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sahte üyelik olduğunuzu belirtmiştim ... Kendinizi onların yerine koyun dediniz ... Koyalım bakalım eğer ceza alacak bir davranış sergilemişsem şerefli bir şekilde giderim yoluma ... böyle sahte üyeliklerle uğraşmam ...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Haklısın , Üzgünüm ve özür dilerim, işte Türkçe böyle elden gidiyor.

Hepimiz böyle kelimeler kullanıyoruz ve hatalar yapıyoruz yalnış anlama kardeşim beni ama en azından forumumuzda bu konuda özen gösterelim ve sahip çıkalım dilimize.Bu arada ben bir kereye mahsus kabahatı nispeten daha az üyelerin mesaj yazma yetkisi elinden alınarak giriş yapılmasına izin verilmesinden yanayım.Sahte üyeliklerin önüne geçilebilir bu şekilde.

Odysseus

Odysseus

Üye
Artık şu tarzınızı değiştirin de kendinizi ele vermeyin bari. Konu kilitlenmiş, üye gereken cezayı almıştır.

Odysseus

Odysseus

Üye
ispatlayin o zaman fake nick miyim.ispatlayin hadi

İspatladım ve banladım. :pro:
Böyle birşey, tecavüz suçlularının hapishaneden salıverilmesi gibi birşey olur. Söz konusu bile olamaz. Konu kapatılmıştır.

delibekir2011

Kapalı Hesap
Adam gibi gelip insan gibi konu aciyorum.fake nick diye hemen banliyosunuz.sucum neymis peki be.banlamayin ayaginizin altini opuyum artik ya.bu kadarmi insafsizsiniz ya.beni destekleyenler buraya

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlar teşhisi koydum bu arkadaş Şizofren:) ve bir okadar da yüzsüz , Emellerin neyse gerceklestiremeyeceksin.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu açma konu artık ... Deli misin divane misin be adam ... !

delibekir2011

Kapalı Hesap
guzel konular acmak istiyorum ama her seferinde banlaniyorum.buraya yazmamin sebebi banlanmiyacagimi admin soylese bu kisma daha konu acmam.ama yeterki banlamayin.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yine ceza alacaksın ... Sahte üyelik yasaktır :naughty:

delibekir2011

Kapalı Hesap
bende guzel ko nular acmak istiyorum.allah rizasi icin banlamayin artik

Üst Alt