admin konuyu silebilir misin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
admin konuyu silebilir misin?
Skyfire yi kullanmak istiyoruz ama engel var destek yok. Adope flash player 10.1 i kullanmak istiyoruz ama hala çalışma yok. Nokia kendi web tarayıcılarına flash player 10.1 destegi yapsın ve tüm diğer sorunlarımıza çözüm bulsun istiyoruz. Onca para ödüyoruz bu cihazlara. Şimdi soruyorum çok sey mi istiyoruz ? Şikayet , dilek , talep ve isteklerimizi içeren e-mail lerimizi nokia ,skyfire ve adope ye aralıksız olarak iletelim. Sesimizi ve feryadımızı Maxicep ailesi olarak duyuralım. Birlikten güç doğar. Konuya desteğınızı bekliyorum . . .

• Beğen
Tepkiler: DYNAMIXX

SilentOne

SilentOne

Üye
o biraz zor arkadaşım nokia isteseydi yapardı diyer şireketlere gerek yok

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
O zaman nokia lar birer çöp ?

By Savliusta

By Savliusta

Üye
denemekten bi zarar çıkmaz heralde ben arkandayım kardeş :)

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
konuyu kapatmak ve silmek istiyorum yardım

nonamex

Üye
Android, Symbian^3 , İos gibi güçlü ve yeni işletim sistemleri dururken, adamlar sizin milattan kalma gpusu olmayan işlemcisi rami düşük dandirik telefonlarınızla mı uğraşsın :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
yurube km tutarseni

Del Rey

Del Rey

Üye
Öncelikle; Adope değil, Adobe. İkinci olarak İos değil iOS. Üçüncü olarak, eğer Nokia bizim dediğimiz herşeyi yapmış olsaydı; telefonlarımız havaya uçardı. Şimdi sana birkaç soru sorucam.

Android 2.3 Gingerbread sistemi; 512 MB ram ve en düşük 1 Ghz işlemcide çalışıyor. Maksimum 4 Çekirdekli ve 1,5 GB RAM'li Motorola Jet için var. Flash 10 var.

iOS, 512 MB Ram ve 1 Ghz işlemcide çalışır. Fakat Apple istemediği için Flash yok, ancak Jailbreak yaparsanız Flash 10 kullanıyorsunuz.

Nokia 5800'ın 128 MB Ram'i ve 434 MB işlemcisi var. Flashı çalıştıramaz; daha sen Javascripti bol olan yerlerde gezerken webden çıkan bir telefon, sence flashı açsa kaç saniye webden çıkmadan dayanır? Mantıklı olun lütfen :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt