Gio, fit ve mini hakkinda sohbet ve bir takim sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Gio, fit ve mini hakkinda sohbet ve bir takim sorular
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler ve iyi forumlar diliyorum.
Sizi sıkmadan bir konu hakkında esaslıca muhabbet etmek istiyorum. Özetlersek günlerdir galaxy gio, fit ve mini'yi araştırıyorum hangisini alacağım konusunda belirli bir karara varamadım.

Bu süreçte farkettiğim bir şey oldu aslında sadece bir kaç özelliği dışında telefonlar aynı ya da bilmediğimiz başka özelliklerde mi var?
Aradaki 100 lirayı bulan fark sadece 2-3 mp'lik kameradan kaynaklı mı?
Kendime şu soruyu soruyorum acaba bizim bilmediğimiz başka özelliklerde mi var?

İnternette gezinirken şöyle bir yorumla karşılaştım:

"Gioda alsanız fitte alsanız sonuçta Samsung aldığınız
için çıkacak olan yeniandroid
güncellemelerinden yoksun kalacağınızı bilmeniz için müneccim olmaya gerek yok. Bakıyorum bazıları işlemci hızını
herşey sanıyorlar tamam işlemci hızı önemlidir ama kullanılan işlemcinin mimarisi dahada önemlidir,800 mhz lik giodaki işlemcinin adobe flash player desteği varmı acaba?önemli olan buna bakın önce,p503 yada i5700 işlemcileri yüksekhızlı olmasına rağmen eski nesil işlemci kullandıklarından flash player 10.1 ve 10.2 destekleri yok,yoksa kafadan her önüne gelene fiti gioyu aceyi tavsiye etmekle iş olmaz,adam misal 3,14 inç ekran koymuş çözünürlüğüde 240*320 yapmış ondan sonrada bu telefonu bomba diye
öneriyolar bazıları,ee tabii forumun eski tadı ve ustaları kalmayınca keyfide kalmadı haliyle, bişey almadan önce kendiniz
bir araştırın yoksa diğerlerinin sizden daha fazla bilgisi de yok, tecrübesi de"

Bana gayet mantıklı geldi. İlk başta mini almaya karar vermiştim flash player desteği ve diğerlerinden ram'inin fazla olması gerekçesiyle. Ancak diğerlerinin görüntü kalitesi ve işlemci hızı aklımı çeldi.
Ve son araştırmalarımda minideki flash playerın desteklenmediği ve bazı uygulamaların donarak çalıştığını öğrendim, ki bunların doğruluğunu bilmiyorum ama flash playerdan eminim.

Konuyu özetlersek dostlarım, nedir bu fiyat farkları? Bilmediğim neler var?

Şimdiden yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kardeş bunu yazan şahıs yazmış ama fiyatı unutuyor galiba..O fiyata Android işletim sistemli telefon bulunması bile bir mucize.Ama kardeş,sen sorarsan bana ne önerirsin diye; ben Lumia 610'u öneririm.Gene o da Adreno 200 kullanıyor,800 MHz işlemci,Adobe Flash'ın Lite'ı bile yok,kamera 5 mp,@720p hd video kaydı yapıyor ama Nokia'nın işçiliği ve en az iPhone OS kadar stabil olan Windows Phone OS 7.5 Tango kullanıyor.Dahası yüksek ihtimalle Windows Phone 8 güncellemesini alacak.Yani destek tam.

aleranol

aleranol

Üye
yav sultanım sen de yakında fandroidcilere benzeyeceksin diye korkuyorum. Arkadaşım bak bu telefonları alacaksın ama dikkat etmen gereken nokta kırmızı yazan kişinin de dediği gibi mimarı yapsıdır. Buda armv6 armv11 gibidir. Mesela benimki armv11 ve çok da rahat çalışıyor hiçbir sorunu yok. Hem de 680 mhz. Yani öenmli olan hız değil mimarisidir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yav sultanım sen de yakında fandroidcilere benzeyeceksin diye korkuyorum. Arkadaşım bak bu telefonları alacaksın ama dikkat etmen gereken nokta kırmızı yazan kişinin de dediği gibi mimarı yapsıdır. Buda armv6 armv11 gibidir. Mesela benimki armv11 ve çok da rahat çalışıyor hiçbir sorunu yok. Hem de 680 mhz. Yani öenmli olan hız değil mimarisidir.

Hünkarım fandroidler lumia önermez:ehe.Bu arada bizim mimarimiz çok eski.Eski olmasa en azından bir gangstar gelirdi.:ağlarım:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sakın kafanı karıştırma Sadece Galaxy Gio'ya yönel en iyisi o bunların arasında nokta.

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gio almakta karar kıldım, hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt