Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adım Adım Kız Tavlama Taktikleri
Sponsorlu Bağlantılar
Grand_343434
Üye
kardeş ablanızın olmadığını ve bacınıza saygınız olmadığını bukadar belli etmeyin
caner9444
Üye
her yerde bu yazı var ne saçma bi mantık ya bunların hepsi saçma şeyler...
hıı oraya kadar dayanabıldın demek ben başlamadım bıle
Tuba.Erva
Üye
yazan kişi sevgılın varmı cok merak edıyorum
varsa bu yöntemle mı kazandın
evet se o kızı cok merak edıyorum
pelın_
hahahahaha
Kingmortall
Üye
saçma sapan yazılar bi kızdan hoşlanıyosam gider yüzüne söylerim cevabı ne olursa olsun üzülmem
pelın_
ha sole ya okumadım ama hıcbı kızda bole tavlanmaz
buketcik
Üye
konu açıldıkça gülesim geliyor.ben hepsini okudum içinden bana uyan işe yarar bişey varmı diye.
7 ile10 yaş arası işe yarar sanırım.ama sözlerin yanında şeker yada çikolata ikram edilmesi şartı ile
cehili
Üye
2005'in konusu hala güncelliğini koruyor
ALpeRenBuGRa
Üye
Şu dünyada kızlar ve erkekler olduğu sürece bu tür konular illaki güncelliğini koruyacaktır. Saçma sapan taktikler tüyolar kadın erkek ilişkisi konusunda her yerde yazılır durulur buna inanan saflar da illaki az da olsa çıkar
Şu dünyada kızlar ve erkekler olduğu sürece bu tür konular illaki güncelliğini koruyacaktır. Saçma sapan taktikler tüyolar kadın erkek ilişkisi konusunda her yerde yazılır durulur buna inanan saflar da illaki az da olsa çıkar