adı olmayan yeni bir canlı bulmuşum... ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ism@il 54

ism@il 54

Üye
walla işte hep sölediğimiz gbi burası Türkiye herkes kendi çıkar ve menfaatleri uğruna etik olmayan herşeyi yapabiliyo...:hmmm

Sadece Türkiye'de olsa neyse kardeş;fırsatçılar,kıskanç ve haset kimselerden dünyada istemediğin kadar var :(

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
"burası Türkiye" aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor...
bu dünyanın heryerinde olabilen bir olay...

Oktay Sinanoğlu hoıcanın buluşlarıda bazı bilimsel değilde,,, idari çevrelerde tıkandırılıyordu...
onun döküntülerini toplayanlar nobel bile alıyor...
oktay hocaya bi şey veren yok...
nobel de bile oluyorsa bu...
gerisini siz düşünün....

minoo

minoo

Üye
:s adama bak ya :angry:

yavrukartal9

yavrukartal9

Üye
benzer bi şerefsizlik banada yapıldı ama hoca deil en yakın arkadaşım tarafından ilkokul 7 deyim matematik süperdi mat sınavına girdik yanlış olduğunu farkettiğim soruyu arkadaşa söledim onunda mat iyiydi ama benim kadar deil anlattım yanlışı gitt hocaya gösterdi aynı benim anlattığım gibi anlattı hoca başkalarına gösterdi yanlış olduğu anlaşıldı okul çapında bir sınavdı bu soruyu iptal etmediler herkese tam puan verdiler o sorudan herkese buna minnetar oldu tam puanı aldıkları için tabii herkes gitti hocam kerimin 90 olan notunu 100 yapın diye hoca bi süre sonra kabul etti en yüksek alan 95 puanla benken kerim oldu diğer notlarımız ikimizinde 100 dü tabi ona ortalama 100 bana 98.75 gelgi kerimin g..tü kalktı tübitak yarışmalarına götürüldü ben yedek olarak gittim ort en yüksek olduğu için 100 üzerinden 60 aldı sınavdan hemen sonra bana kitapçık verdiler bide onlara verilen kadar süre ben sürenin yarısı dolmadan yaptım 90 aldın 90 alan 2 kişi oldu finale gittiler tabi kerimin kalkan g..t fos oldu söndü beni sınava sokmadıklarına pişman oldular hocalarda geçenlerde kerimi gördüm estetik cerrahı olmuş anlattım olayı gülerek karşıladı hatırlamıyomuş gibi yaptı ve sırıttı

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
benzer bi şer*****lik banada yapıldı ama hoca deil en yakın arkadaşım tarafından ilkokul 7 deyim matematik süperdi mat sınavına girdik yanlış olduğunu farkettiğim soruyu arkadaşa söledim onunda mat iyiydi ama benim kadar deil anlattım yanlışı gitt hocaya gösterdi aynı benim anlattığım gibi anlattı hoca başkalarına gösterdi yanlış olduğu anlaşıldı okul çapında bir sınavdı bu soruyu iptal etmediler herkese tam puan verdiler o sorudan herkese buna minnetar oldu tam puanı aldıkları için tabii herkes gitti hocam kerimin 90 olan notunu 100 yapın diye hoca bi süre sonra kabul etti en yüksek alan 95 puanla benken kerim oldu diğer notlarımız ikimizinde 100 dü tabi ona ortalama 100 bana 98.75 gelgi kerimin g..tü kalktı tübitak yarışmalarına götürüldü ben yedek olarak gittim ort en yüksek olduğu için 100 üzerinden 60 aldı sınavdan hemen sonra bana kitapçık verdiler bide onlara verilen kadar süre ben sürenin yarısı dolmadan yaptım 90 aldın 90 alan 2 kişi oldu finale gittiler tabi kerimin kalkan g..t fos oldu söndü beni sınava sokmadıklarına pişman oldular hocalarda geçenlerde kerimi gördüm estetik cerrahı olmuş anlattım olayı gülerek karşıladı hatırlamıyomuş gibi yaptı ve sırıttı

iyiki sansürledin de argo konuşulmadı...

neyse nasip değilmiş...

bundan sonra ilk iş kendi ipini kendin bağlaman olsun...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Aynı durumda sen olsan ne yapardın ? Bir de öyle düşün.
Eminim ki aynısını yapardı birçok insan, hırstır insanın gözünü kör eden.
Yine bir iğne/çuvaldız hikâyesi.

zaza

zaza

Üye
hiçbir haksızlık cezasız kalmaz

caner9444

caner9444

Üye
rezillik bu ya :off:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
resmini çektiysen ve tezde resmi olup tarihi ve okulu arşivine girdiyse siz daha önce bulduğunuza kanıttır...
ayrıca madem ben buldum diyor nereden bulmuş?
sonuçta yaşam için yeterli alan gerekir... büyük dava açarsın ve sonuçta onun istediği üne sen sahip olursun... tazminatla hayatın kurtulur:)
ayrıca şahitler var...

maktama

maktama

Üye
Bu olay her yerde oluyor arkadaşım. Üni'de sinema televizyonculukta okuyan arkadaşlarımın ödev(proje) olarak yaptığı Doritos reklamı(ki reklam yayınlandı, 4-5sene öncesinden bahsediyorum ) ödül almıştı, ama yapan yöneten Hoca ve asistanı olarak görünüyordu. Bizimkilerin ismi bile geçmiyordu.Sıkıysa itiraz et bakalım, okuldan mezun olabiliyor musun.Mezun olsan da o sektörde iş bulabiliyor musun?!
Bu sadece 1 örnek, böylesi çok. Yani olağan bir durum haline gelmiş ne yazık ki... Arkadaşın dediği gibi, ilk önce noterden kağıt mı alırsın, üstüne mi tescilletirsin ne yaparsan işte öyle birşeyler yapıcaksın, sonra ağızlarına ..çıcaksın.Elinde ağır argümanlar olmazsa sen bitersin, bittiğinle kalırsın, adamlar daha da yükselir.

buketcik

buketcik

Üye
Garip ve ilginç bir olay.umarım neslinin son örneğini katletmemişinizdir.:kop:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Bu olay her yerde oluyor arkadaşım. Üni'de sinema televizyonculukta okuyan arkadaşlarımın ödev(proje) olarak yaptığı Doritos reklamı(ki reklam yayınlandı, 4-5sene öncesinden bahsediyorum ) ödül almıştı, ama yapan yöneten Hoca ve asistanı olarak görünüyordu. Bizimkilerin ismi bile geçmiyordu.Sıkıysa itiraz et bakalım, okuldan mezun olabiliyor musun.Mezun olsan da o sektörde iş bulabiliyor musun?!
Bu sadece 1 örnek, böylesi çok. Yani olağan bir durum haline gelmiş ne yazık ki... Arkadaşın dediği gibi, ilk önce noterden kağıt mı alırsın, üstüne mi tescilletirsin ne yaparsan işte öyle birşeyler yapıcaksın, sonra ağızlarına ..çıcaksın.Elinde ağır argümanlar olmazsa sen bitersin, bittiğinle kalırsın, adamlar daha da yükselir.
aynneeen öyle

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

ne biçim vicdansızlık bu..

bu dünyanın adaleti olsaydı mahşere ne gerek vardı...?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...