Adele Royal Albert Hall

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
iyide gardaşım pcye yeni geçtim verdiğin videoda altyazı yok yani bende altyazı oluşturamamki ingilizcem iyi olsa yaparımda ingilizcemde vahim derecede :d:

positive+

Üye
    Konu Sahibi

enkazcı

Üye
ingiliz aksanından kat kat iyi anlıyorum :D
kelime kelime olmasada konuşulanların hepsini anlamama yetiyor :D

Benim bildiklerim ornegin ingilizce 10asama olsun benim bildigim 3.asamadir ama istersen altyazı olmadan istedigin bölümleri alırım

Aege

Aege

Üye
K.bakma ama ingiliz aksanını anlamıyorum demen çok saçma geldi.Böyle bişeyin olması için Amerikan şivesini anadilin gibi.konuşman gerek ki ingiliz şivesi sana garip gelsin.Sonradan ingilizce öğrenen kişilerde şive çok farketmez.kaldı ki bi avustralya ingilizcesi değil bu.ingliz ingilizcesi amerikan ingilizcesine çok benzer

---------- Eklendi @ 13:02:54 ---------- Yazıldı @ 13:01:43 ----------

Hatta amerikan ingilizcesini anlamak daha zordur

positive+

Üye
    Konu Sahibi
K.bakma ama ingiliz aksanını anlamıyorum demen çok saçma geldi.Böyle bişeyin olması için Amerikan şivesini anadilin gibi.konuşman gerek ki ingiliz şivesi sana garip gelsin.Sonradan ingilizce öğrenen kişilerde şive çok farketmez.kaldı ki bi avustralya ingilizcesi değil bu.ingliz ingilizcesi amerikan ingilizcesine çok benzer

---------- Eklendi @ 13:02:54 ---------- Yazıldı @ 13:01:43 ----------

Hatta amerikan ingilizcesini anlamak daha zordur
niye saçma geldi anlamadım ?

demek istediğim benim Amerikan aksanını öğrendiğim yer okul değil yabancı,diziler yabancı talk showların programları vs..

İngiliz aksanını anlamıyorum dememin sebebi de amerikan aksanından farklılıkları olduğu için

İngiliz aksanında 10 cümleden 2sini anlıyorsam amerikan aksanında 10cümleden 7 veya 8 tanesini RAHATLIKLA anlayabiliyorum.

İngiliz aksanında durum daha farklı demek istediğim şey bu

açıklayabildiysem ne mutlu bana.

Aege

Aege

Üye
Açıkladın :) ingilizceyi kendin çaba göstermeden okulda öğrenemezsin zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt