3.Dünya Savaşını Yazan Adam : Albert Pike

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
3.Dünya Savaşını Yazan Adam : Albert Pike
3.Dünya Savaşını Yazan Adam : Albert Pike


Uzun yıllardır haşır neşir olduğum ve araştırmalarımın büyük bir kısmını kaleme aldığım "İlluminati" ana başlığı ile bir kez daha karşınızdayım. Ülkemizde facebook sayfalarında dalga konusu olmaktan ileriye gidemeyen İlluminati'nin aslında ne denli ciddi faaliyetler içerisinde olduğunu bilen biliyor. İçine masonluğu ve siyonizmi de alarak çapını genişleten ve dünya genelinde büyük hedefleri olan bir gizli yapılanmadan bahsediyoruz, bu ufak tanım İlluminati ismini ilk kez duyan arkadaşlarımız için yeterli bir ifade şekli olacaktır. Ancak bugün bir kuruluştan değil de, bir adamdan söz edeceğiz. Bir nevi bu kuruluşun beyni diyebileceğimiz, büyük planların altında imzası bulunan ve mason üstadı olarak bilinen Albert Pike bugünkü yazının ana karakteri olacaktır. Hiçbir şey tesadüf değildir sözümü destekleyen bir adam olarak tarihe geçmiş bir kişiliktir kendisi. Şimdi asıl konuya dönelim. Bu adam neden tarihe geçti ? Fikirleri dünyayı ne denli etkiledi ?


19.Yüzyıl... Dünya kabuk değiştirme çağının sonlarını yaşarken, aslında yeni kabuklara zemin hazırlayan fikirlere de tanıklık ediyordu. Meydan savaşları yerini yavaş yavaş zekanın ön plana çıkacağı savaşlara bırakıyordu ve bu savaşların planlamaları yüzyıllar boyu sürüp her şey hazır olunca uygulamaya konuluyordu. Bu yüzden ben tarihi sınıflandırırken 19. Yüzyılı fikirlerin hazırlandığı, 20.Yüzyılı da bu fikirlerin uygulamaya konulduğu tarihler olarak ayrıştırıyorum. Akışı kesip ufak bir detaya değinmek istiyorum, 19.Yüzyıl da hazırlanan fikirlerin esin kaynağı binlerce yıllık tarihin karanlık olayları ve adamlarıdır. Yani 19. Yüzyılı her şeyin başlangıcı olarak görmek yanlış olacaktır; ama ciddi bir başlangıç olarak görmek kesinlikle doğru bir tespittir. Kaldığımız yerden devam edelim, 1800'lü yıllarda yaşamış olan ve gizemli işlere parmağını atmış olan insanlar, torunlarına öyle fikirler bıraktı ki ince zekanın ürünü olduğu açıkça belliydi ama bitmedi. Torunları da en az onlar kadar zekiydi ve bu ince fikirleri çok ince bir şekilde uygulayarak dünyaya lanse ettiler. Zaten uyumaya gönüllü olan insanoğlunu adeta transa geçirdiler.


Öncelikle Albert Pike isimli adamımızdan bahsedelim, kendisinin mason üstadı olduğunu söylemiştim ayrıca İskoç Riti'inde de uzun bir dönem büyük amirlik yapmıştır. Aynı zamanda bu dönemde masonlukla ilgili olan Morals and Dogma adlı kitabını yazmıştır. (İskoç Riti : İleri derece bir masonik düşünce sistemi) Bunlar haricinde ise biraz daha resmi hayatına dönecek olursak, Amerika iç savaşında görev almış bir tuğgenaraldir.
Pike 1871 yılında başka bir mason üstadı olan İtalyan Mazzini'ye bir mektup yazmıştı, kim derdi ki bir mektup dünyanın gidişatını belirleyecek... Pike bu mektupta yeni dünya düzenini oluşturmak için 3 tane dünya savaşı çıkarma gerekliliğinden bahsetmiştir ve bunların içeriğini de mektupta paylaşmıştır. Juri Lina isimli yazar İtalyan devlet arşivinden çıkarttığı bu mektupla " Under the Sign of Scorpion " isimli kitabı yazmıştır ve mektubun detaylarından burada bahsetmiştir. (Kitap çok yüksek ihtimalle Türkçe'ye çevrilmemiş)
Şimdi gelelim 3 dünya savaşının detaylarına, unutmayalım bu mektup 1871 yılında yazılmıştır.


1.Dünya Savaşı : Rus çarlığı İlluminati tarafından yıkılacak ve ateistik-komünizm'in kalesi olacaktır. İngiliz ve Alman imparatorlukları arasındaki anlaşmazlıklar körüklenecekti. Savaş sona erdikten sonra, Rusya'da komünist bir rejim kurulacak ve bu rejim, hükümetleri ve dinleri zayıflatmak için kullanılacaktı. (Nitekim 1.Dünya Savaşı bu şekilde oldu)


2.Dünya Savaşı : Bu savaş Faşizm ve Siyonizm arasında olmalıdır savaş sonucunda Siyonizm galip gelmeli, Faşizm yıkılmalıdır ayrıca Orta Doğu'da bağımsız bir İsrail Devleti kurulmalıdır. (Bu planlar dahilinde ortaya bir Nazi Almanyası ve sözde Yahudi düşmanı olan Hitler çıkarıldı ve savaş sonunda Nazi yok oldu, İsrail Devleti kuruldu ve dünyaya Siyonizm hakim oldu)


3.Dünya Savaşı : Müslümanlar ile Siyonistler arasında olacaktır. Orta Doğu'da kurulmuş olan İsrail Devleti ile Müslümanlar birbirlerini yok edene kadar savaşacaklardır. Geriye kalan milletler de bölünerek savaşa dahil olacaklardır. 3.Dünya Savaşı dünyanın eşi benzeri görmediği bir sosyal kıyamete neden olmalıdır.


Görüldüğü gibi bütün planlar tıkır tıkır işlemektedir. Nakış işler gibi incelikle ve sadelikle yüzyıllardır adım adım ilerliyorlar. Ve şimdi soruyorum size dünyanın şu anki haline bakınca sizce 3.Dünya Savaşı senaryosuna ne kadar uzağız ? Cevap açık, çok yakınız. Orta Doğu'da çıkan karışıklıkların tesadüf olmadığını, bütün Müslüman ülkelerin iç savaş yaşamalarının tesadüf olmadığını daha önce çok kez belirtmiştim. Dünya tesadüfler çağını çoktan geçti, bu arada hatırlatayım komplo teorileri çağını da geçiyoruz artık. Her şeye komplo teorisi yaftası yapıştırıp o kadar çok umursamadık ki adamlar bundan yüz bulup üzerimize daha güçlü geldiler. Bu Albert Pike denilen adam bütün senaryoları yüzyıllar önce yazmış ve her şey planlanılan gibi gerçekleşmiş, şimdi sırada son savaş kaldı. Bu savaş ya Müslümanların sonunu getirecek ya Siyonizm'in sonunu getirecek. Ve bu son büyük savaş olacak; çünkü devletler elinde neyi var neyi yok kullanacak dünya kan batağına dönüşecek. Şu satırları okuduktan sonra Einstein'ın dahiyane sözü kulaklara daha bir anlamlı gelecektir :

"Üçüncü dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum, ama dördüncü dünya savaşında insanlar taş ve sopalar kullanacaklar."

Bu saatten sonra bir şeyler değişir mi inanın bilmiyorum, ama kanaatimce artık yapacak bir şeyimiz kalmadı. Biz bu filmde ahmağı oynadık, düşmanımız çok zekiydi. Ve biz bıkmadan usanmadan hala ahmağı oynuyoruz, bu yüzden ben yapacak bir şeyimiz kalmadı derken boş bir karamsarlıkla söylemiyorum, gördüğüm siyah tablolara bakarak söylüyorum. Dünya pembe tablolar ile göz boyamaya devam etsin, insanoğlu siyaha doyunca gerçeği anlayacak ama iş işten geçmiş olacak...
 
  • Beğen
Tepkiler: mehmetcogurcu, emreexxl ve teknolojibaronu
emreexxl

emreexxl

Üye
Güzel paylaşım dostum.Yazılarını zevkle okuyorum,akla mantığa uyan şeyler yazıyosun.
 


Üst Alt