EroL
Emekli Yönetici
Acun Ilıcalı'yı Kınıyorum.........
3 Gün önce Posta gazetesinde okuduğum bir haber. Aynen alıntılıyorum
Yaklaşık olarak 675.000 TL gözünü kırpmadan futbol zevki için harcama yapan Acun'un, geçtiğimiz günler Somaliye yardım programında yaptığı bağış miktarı beni dehşete düşürdü.
Çok yardımseversiniz Acun. Bırakın timsah gözyaşları dökmeyi. Mert olun, adam gibi söyleyin Somlide açlıktan kemikleri sayılan çocuklar umrunuzda değil.
Futbol'u rahat koltuklarda izleme zevki: 240.000 euro
İnsanlığın değeri : 20.000 euro
Çok yazık.
Posta Gazetesi' Alıntı:Acun Ilıcalı, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki locasını iki yıllığına daha kiraladı.
240 bin Euro’luk loca kiralama bedelini de peşin olarak ödeyen Acun Ilıcalı, kulübüne zorlu dönemde katkı yaparken tavrıyla da yöneticileri duygulandırdı.
Yaklaşık olarak 675.000 TL gözünü kırpmadan futbol zevki için harcama yapan Acun'un, geçtiğimiz günler Somaliye yardım programında yaptığı bağış miktarı beni dehşete düşürdü.
Kampanyaya 50 bin TL yardım yapan ve telefonla da bağış yapan Acun Ilıcalı, tüm Türkiye'yi yardıma çağırdı.
Çok yardımseversiniz Acun. Bırakın timsah gözyaşları dökmeyi. Mert olun, adam gibi söyleyin Somlide açlıktan kemikleri sayılan çocuklar umrunuzda değil.
Futbol'u rahat koltuklarda izleme zevki: 240.000 euro
İnsanlığın değeri : 20.000 euro
Çok yazık.