Acun Ilıcalı'yı Kınıyorum.........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Acun Ilıcalı'yı Kınıyorum.........
3 Gün önce Posta gazetesinde okuduğum bir haber. Aynen alıntılıyorum

Posta Gazetesi' Alıntı:
Acun Ilıcalı, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki locasını iki yıllığına daha kiraladı.
240 bin Euro’luk loca kiralama bedelini de peşin olarak ödeyen Acun Ilıcalı, kulübüne zorlu dönemde katkı yaparken tavrıyla da yöneticileri duygulandırdı.

Yaklaşık olarak 675.000 TL gözünü kırpmadan futbol zevki için harcama yapan Acun'un, geçtiğimiz günler Somaliye yardım programında yaptığı bağış miktarı beni dehşete düşürdü.

Kampanyaya 50 bin TL yardım yapan ve telefonla da bağış yapan Acun Ilıcalı, tüm Türkiye'yi yardıma çağırdı.

Çok yardımseversiniz Acun. Bırakın timsah gözyaşları dökmeyi. Mert olun, adam gibi söyleyin Somlide açlıktan kemikleri sayılan çocuklar umrunuzda değil.

Futbol'u rahat koltuklarda izleme zevki: 240.000 euro
İnsanlığın değeri : 20.000 euro

Çok yazık.

• Beğen
Tepkiler: fireman87, ALPARS™, minoo ve 3 diğerleri

Şehriyar

Şehriyar

Üye
katiliyorum.. ama kendi bilecegi is sonucta yardim etmeyebilirdi de istedigini yapar yani sonucta.. belki de malinin kirkta biri falandir zekat veriyodur olamaz mi yani.. hem 50 bin de az para degil yani..

India

India

Üye
adamlar paraya doymuyor 5 kuruş cebinde fazla olsa ne olacak.Somalide bir sürü aç insan varken fenerbahçeye zor günler geçirdiği için para yatırmak bence delilik

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
adamlar paraya doymuyor 5 kuruş cebinde fazla olsa ne olacak.Somalide bir sürü aç insan varken fenerbahçeye zor günler geçirdiği için para yatırmak bence delilik

bence de ve de fenerbahçe kendi haketti bunları zor günü olsa ne olacak.

greenmile

greenmile

Üye
ne alaka bugün fenerbahçe'nin düştüğü durum ortada bu yüzden locanın 2 senelik parasını peşin olarak verdi bende somaliye 5 tl yardım yaptım ama taraftar kartımı gold a yükselttim.Somali'yi Acun'nun kurtarmasını mı bekliyorsunuz anlamadım?

Bu arada konuyu açan arkadaş Somali'ye ne kadar yardım yapmış ki Acun'u kınıyor bu da ayrı bir konu

• Beğen
Tepkiler: minoo

OğuzcanAbi

Üye
yorumsuz.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Burak

Üye
yorumsuz.

TheCower

TheCower

Üye
Herkesin vicdanına kalmış birşey yorumsuz.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
3 Gün önce Posta gazetesinde okuduğum bir haber. Aynen alıntılıyorumYaklaşık olarak 675.000 TL gözünü kırpmadan futbol zevki için harcama yapan Acun'un, geçtiğimiz günler Somaliye yardım programında yaptığı bağış miktarı beni dehşete düşürdü.Çok yardımseversiniz Acun. Bırakın timsah gözyaşları dökmeyi. Mert olun, adam gibi söyleyin Somlide açlıktan kemikleri sayılan çocuklar umrunuzda değil.Futbol'u rahat koltuklarda izleme zevki: 240.000 euroİnsanlığın değeri : 20.000 euroÇok yazık.
Katılıyorum sana. Bu olayı bilmiyordum ama Somali ' ye yardım yaptığında verdiği para, kazandığına göre çok çok az bir miktardı. Şaşırdım.

0live456

Üye
Katrilyonluk hepsi ama yine de ceplerinde akrep vardır.Bunun gibiler geçmişini bilmez elindekine bakar.675 liraya muhabirlik yaptığı günleri bilenler vardır.Şimdi 675 bin havaya atıyor işte fark bu.

XER01

XER01

Üye
Kendi parası istediği gibi kendi zevkine göre harcar. Ben sana 1000 liraya cep telefonu alıyorsun git 700 liralık al 300 lirasını Somali'ye yolla desem ne kadar saçma olur değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: minoo, Şehriyar ve Silinen Üye 166392
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sadece ACUN değil, dünyanın neredeyse tüm zenginleri böyle.

0live456

Üye
Kendi parası istediği gibi kendi zevkine göre harcar. Ben sana 1000 liraya cep telefonu alıyorsun git 700 liralık al 300 lirasını Somali'ye yolla desem ne kadar saçma olur değil mi ?

Mesele kendi parası değil.Kendileri 3-5 bin verir bir de halktan yardım yapmalarını isterler.Ulan halkın cebinde simit alcak para yok ne hakla istiyorsun halktan ?

XER01

XER01

Üye
Mesele kendi parası değil.Kendileri 3-5 bin verir bir de halktan yardım yapmalarını isterler.Ulan halkın cebinde simit alcak para yok ne hakla istiyorsun halktan ?
,

Görende Acun Ilıcalı padişah, kendisi parasından Somali'ye yollamıyor halkı para vermeye zorunlu tutuyor sanacak :zuhaha:

0live456

Üye
Sen yazdıklarımı kendine göre yorumluyorsun neyse yazmaya değmez.

greenmile

greenmile

Üye
hiç yapmaya bilirdi de,yine yapmış acun.Bunu fenerbahçe locasıyla kıyaslamak son derece yanlış.Yeri geldiğinde dünyaya ağır abilik taslayan abd nerede?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne alaka bugün fenerbahçe'nin düştüğü durum ortada bu yüzden locanın 2 senelik parasını peşin olarak verdi bende somaliye 5 tl yardım yaptım ama taraftar kartımı gold a yükselttim.Somali'yi Acun'nun kurtarmasını mı bekliyorsunuz anlamadım?

Bu arada konuyu açan arkadaş Somali'ye ne kadar yardım yapmış ki Acun'u kınıyor bu da ayrı bir konu
Senden daha fazla yardım yaptım, ayrıca gold kartımda bulunmuyor. Fenerbahçe dediğiniz bir spor klübü, Somali dediğiniz insan canı. Fenerbahçeyi Acun Ilıcalı kurtaramaz, Somaliyide öyle. Burada vicdan konuşur artık, açlıktan ölen insanları kurtarmakmı daha önemli futbolmu. 670.000 tl nerde 50.000 tl nerde. Empati kurmuyorsunuz, bu insanlar çamurlu su içiyor.

• Beğen
Tepkiler: India
greenmile

greenmile

Üye

Senden daha fazla yardım yaptım, ayrıca gold kartımda bulunmuyor. Fenerbahçe dediğiniz bir spor klübü, Somali dediğiniz insan canı. Fenerbahçeyi Acun Ilıcalı kurtaramaz, Somaliyide öyle. Burada vicdan konuşur artık, açlıktan ölen insanları kurtarmakmı daha önemli futbolmu. 670.000 tl nerde 50.000 tl nerde. Empati kurmuyorsunuz, bu insanlar çamurlu su içiyor.

Kendi yaptığın yardımı neden benim yaptığım yardımla kıyasladın anlamadım.Burda beni değil Acun'u kınadın yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca Acun'un yaptığı yardım küçük falan da değil,futbolu sadece seyirci olarak izlediğini tahmin ediyor ve saygı duyuyorum ancak kimsenin takımına sahip çıkmasına söyleyecek lafımımız olmamalı. Yardım Smsi gönderirken ücret kesilen bir ortamda 20 bin euroyu küçümsemenize de anlayamadım,eğer siz bu paradan daha fazlasını gönderdiyseniz de tebrik ediyorum sizi

Mareşal

Üye
yardımın edilmiş sonuçta miktar önemlimdirki bizler dahi 5er 10ar tl yardım yapıyoruz daha fazlası gelmiyormu elden gelir elbetteki
fakat ay sonu faturamızı düşünmüyormuyuz
belkide bidahaki ay yine atacağız diyoruz
sonuç olarak yapılan yardımın miktarı neden önemli olsunki sonuçta yapılmış
Bunlar Benim Kendi Düşüncem
Konuyu Açan Arkadaşa Hiçbir Lafım Yok
LÜTFEn YANLIŞ ANLAŞILMASIN!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...