Acun Ilıcalı'yı Kınıyorum.........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Kendi parası istediği gibi kendi zevkine göre harcar. Ben sana 1000 liraya cep telefonu alıyorsun git 700 liralık al 300 lirasını Somali'ye yolla desem ne kadar saçma olur değil mi ?
+1.

Dafny

Dafny

Üye
:angry:

cargo3230

cargo3230

Üye
adam tv de söyledi biz daha öncede yardım yaptık başka bi yerde diye bide para zevk adamın karışamayız hem yardım yapmış 20 binde olsa bu arada gs liyim yorumu fenerli biri yapmış demeyelim günağını almayalım adamın durduk yere ????

India

India

Üye
çıkıpta ben şu kadar bağış yaptım derseniz o zamanda yaptığınız iyiliğin bir anlamı kalmaz şöyle bir şey var bir elin yaptığı iyiliği diğer elin duymayacak

Okeanus

Okeanus

Üye
Katılıyorum. Böylelerine bu kadar para kazandıran yine kendi milletimiz ne yazık ki. . .

l'm NowOrNewer

Üye
sizde olsa eminim verirdiniz adam sonuçta 50 bin tl vermiş 50 tl benim için hayat be habat az paramı o parayla rahat iş yeri açarsın sonrada hayatın boyunca düzgün yaşarsın.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
EroL'u kınayın:D
Çünkü kendisi de içki ve motorsikletine yapmış olduğu harcamaların yalnızca bir kısmını biriktirip yardım olarak Somali'ye bağışlasaydı orada en az 3 çocuğun 1 haftalık gıda maddesi karşılanabilirdi.:ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, XER01 ve minoo
greenmile

greenmile

Üye
Acun parasiyla rezil oluyor etmesin bundam sonra :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Herkesin kendi bileceği iş. Ama cidden o kadar parası varken 50.000 az olmuş. Ama Fenerbahçe'ye bu sene ben de 1.500 TL kadar verdim ama Somali'ye 25 TL verdim beni de kınadılar ama saçma. Somali'de milyonlarca insan var biz onlara ne kadar bağış yapsak yapalım herkesin istediği kadar yiyecek karşılayamayız.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bencede yorumsuz.
laf bulamıyorum.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Marjinal Karşılaştırmalar BunLar Şimdi eğer dünyada Açlıktan Her kim Ölürse bütün dünya insanları bundan dolaylı yada dolaysız Yollardan Sorumludur Yapılan Yardımlar Çok iyi ama vicdanlarımızı rahatlatmaktan Öteye gitmiyor dünyanın Gerçeği bu arkadaşlar bizler bence bunu kabullenemiyoruz güçlülerin Yaşaması için Zayıfların ölmesi Gerekir Her ne Kadar kabul etmesekte sonuna kadar istemesekte Malesef benim gördüğüm bu

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
ALPARS™

ALPARS™

Üye
adamın kendi bileceği iş.

Cestus

Cestus

Üye
ben yardım mardım yapmadım param olsa yaparım tüp 65tlye yüksemiş onu verirken bile zorlandım nasıl ayrdım edeyim durumu olan etsin ayrıca bu ikisi farklı şeyler adam tomarla apra alıyor isterse hepsini zorno sektörüne yatırır isterse tüm istabulu hacca yollar ona biz karar veremeyiz ne hali varsa görsün p..

xXxXsErSeRiXxXx

Üye
3 Gün önce Posta gazetesinde okuduğum bir haber. Aynen alıntılıyorum

Yaklaşık olarak 675.000 TL gözünü kırpmadan futbol zevki için harcama yapan Acun'un, geçtiğimiz günler Somaliye yardım programında yaptığı bağış miktarı beni dehşete düşürdü.

Çok yardımseversiniz Acun. Bırakın timsah gözyaşları dökmeyi. Mert olun, adam gibi söyleyin Somlide açlıktan kemikleri sayılan çocuklar umrunuzda değil.

Futbol'u rahat koltuklarda izleme zevki: 240.000 euro
İnsanlığın değeri : 20.000 euro

Çok yazık.
sanane la isteyen istediği kadar bağış yapar. Ayrıca sen kadar bağış yaptın ki onu de bi hele :dry:

• Beğen
Tepkiler: Deleted. ve ' KalendeR '

Deleted.

Üye
20.000 euro da az değil ama fb ye yaptığı yardımın yanında sönük kalmış :dry:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanane la isteyen istediği kadar bağış yapar. Ayrıca sen kadar bağış yaptın ki onu de bi hele :dry:
Konuşma tarzına dikkat et , benim acunla aynı parayı kazandığımı düşünüyorsunuz galiba. Fernerbahçenin durumu somaliden daha kötü anladığım kadarıyla, allah kurtarsın ne diyelim. Yazımda fenrbahçe ibaresini kullanmaktan kaçınıp futbol kelimesini kullanmayı tercih ettim, ısrarla yaranızı kaşıtıyorsunuz.

Necmati

Necmati

Üye
Acun Babaaaa :kotu:

fireman87

fireman87

Üye
Acun tribüne oynamış, daha fazla yardım yapabilirdi'ki o zaman insanlığa oynardı :oke:

aLone

aLone

Üye
adamın sadece açıkladığı 50.000 ne biliyosunuz daha fazlasını yapmadığını.illa her yardımını size mi gelip anlatcak ?

enginzz

enginzz

Üye
bence de işte herkes bizler gibi düşünemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...