Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
+1.Kendi parası istediği gibi kendi zevkine göre harcar. Ben sana 1000 liraya cep telefonu alıyorsun git 700 liralık al 300 lirasını Somali'ye yolla desem ne kadar saçma olur değil mi ?
+1.Kendi parası istediği gibi kendi zevkine göre harcar. Ben sana 1000 liraya cep telefonu alıyorsun git 700 liralık al 300 lirasını Somali'ye yolla desem ne kadar saçma olur değil mi ?
sanane la isteyen istediği kadar bağış yapar. Ayrıca sen kadar bağış yaptın ki onu de bi hele3 Gün önce Posta gazetesinde okuduğum bir haber. Aynen alıntılıyorum
Yaklaşık olarak 675.000 TL gözünü kırpmadan futbol zevki için harcama yapan Acun'un, geçtiğimiz günler Somaliye yardım programında yaptığı bağış miktarı beni dehşete düşürdü.
Çok yardımseversiniz Acun. Bırakın timsah gözyaşları dökmeyi. Mert olun, adam gibi söyleyin Somlide açlıktan kemikleri sayılan çocuklar umrunuzda değil.
Futbol'u rahat koltuklarda izleme zevki: 240.000 euro
İnsanlığın değeri : 20.000 euro
Çok yazık.

Konuşma tarzına dikkat et , benim acunla aynı parayı kazandığımı düşünüyorsunuz galiba. Fernerbahçenin durumu somaliden daha kötü anladığım kadarıyla, allah kurtarsın ne diyelim. Yazımda fenrbahçe ibaresini kullanmaktan kaçınıp futbol kelimesini kullanmayı tercih ettim, ısrarla yaranızı kaşıtıyorsunuz.sanane la isteyen istediği kadar bağış yapar. Ayrıca sen kadar bağış yaptın ki onu de bi hele![]()