Activision Call of Duty XP LA Etkinliğini Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Activision Call of Duty XP LA Etkinliğini Duyurdu
Activision, Eylül ayında Los Angeles’ta Call of Duty XP adlı bir etkinlik yapılacağını açıkladı



Etkinlik sadece Call of Duty için düzenlenecek, 2 gün boyunca oyuncular oyunun Spec-Ops ve Multiplayer modlarını deneyebilecek. Ayrıca Call of Duty Elite’ın bitmiş halini etkinlikte görebileceğiz ve 1.000.000 $ ödüllü bir Black Ops turnuvası düzenlenecek Call of Duty XP 2011 ismindeki bu organizasyonda oyuncular Call of Duty: Modern Warfare 3′ün tadına bakabilecekler..

Etkinliği düzenlemek için Blizzard’ın tecrübelerinden yararlandıklarını söyleyen Eric Hirshberg, biletlerin 150 $’dan satılacağını ve gelirin Call of Duty Endowment’a bağışlanacağını açıkladı. Katılımın 6000 civarında olması bekleniyor. Etkinlik Facebook ve YouTube üzerinden de takip edilebilecek ve 2-3 Eylül’de düzenlenecek.
 


-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Çok güzel bir organizasyon olacağından eminim ve haber yanlış gibi görünüyor. Benim aldığım haberlere göre bu organizasyon da Call of Duty Black Ops değil, Modern Warfare 3 Spec Ops ve Co-op olarak oynanacak ve Modern Warfare 2'de yani gerçek hayatta, haritada hız ve rekor denemesi yapılabilecek. Yani silahı ( Paintball) ne kadar iyi kullandığınıza bağlıdır. Bu Paintball Call of Duty haritalarında oynanabilecek. Ayrıca Elite hakkında tüm ayrıntıları görebileceksiniz. 1 Milyon Dolar ödül olduğu da, yok "India" :) Activision sadece 2 günlük test ve hayranları için bu organizasyonu kurdu ve 150$'dan alınan her bilet, gerçek askerlere bağışlanacak. Los Angeles, New York'a uzak olmasa gider ve paraya kıyardım.
 
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Askerlere mi?demek ki iyi para toplanacak :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt