Call Of Duty Oyuncu Sayısı Düşüşte

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Duty Oyuncu Sayısı Düşüşte

Çıktığı günden beri eleştirilere maruz kalan ama yine de 24 saatte 1 milyar dolar civarında para kazanmayı başaran Call of Duty: Ghosts, Steam üzerindeki sayılarda biraz sıkıntı çekiyor gibi.

Çıkış gününde tek kişilik senaryoyu oynayan akfit oyuncu sayısı 14,000 iken, çok oyunculu modu oynayan oyuncu sayısı 35,000 idi. Geçmişe dönüp bakacak olursa, Black Ops II için bu sayılar sırasıyla18,000 ve 50,000 civarındaydı. Üstelik, burada Black Ops II’nin Zombies modu sayılmıyor ve o da 7,000gibi bir kullanıcıya sahipti aynı süre içinde.

Bu sayılar geçmişe gittikçe daha da artıyor, Modern Warfare 3 45,000’e 80,000 civarlarında gezinirken, Black Ops’un çok oyunculu modu 95,000’i bile bulmuştu.

Buradan çıkartacağınız sonuçlar size özgü olsa da, parmak basılacak birkaç nokta var tabii. Öncelikle Call of Duty oyuncuları tek kişilik senaryoyu her yeni oyunda daha az takip eder oluyor. Sayılar gittikçe düşüyor çünkü.

Bir diğeri, PC oyuncuları arasında CoD’un popülerliğini yitirmiş olması. Çünkü 1 milyar dolar satmış bir oyununun konsol satışının oldukça yüksek olması lazım ki, o barajı aşabilsin. Ne de olsa PC’de Steam kaydı gerekiyor.

Son olarak, Ghost’un PC kategorisinde başarısız oluşu. Sistem gereksinimleri ile ilgili hatırlarsınız. Ayrıca oyunun performansı da bizim ofiste pek de el üstünde tutulmadı.

Sevseniz de sevmeseniz de, Call of Duty: Ghosts’un seride bir düşüşü simgelediği gerçek. Bu, tekrar toparlanmayacağı anlamına gelmiyor ama Infinity Ward ve Activision’un biraz daha farklı şeyler düşünmeleri gerekebilir.

haklılar . özellikle grafik anlamında yeniliğe ihtiyacı var call of dutynin

• Beğen
Tepkiler: 007emin

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Oyunun 6Gb ram ile açılması ayrı çalışırken 2Gb kadar bir ram miktarı kullandığı dedikoduları var ki bitirdi beni :ah,COD bence köklü bir değişiklik yapmazsa sıkıntı büyük(gözü kapalı satın alan fanlar hariç :) ).

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
007emin

007emin

Üye
Bu duruma hiç şaşmadım

fk555897

fk555897

Üye
Black Ops 2'yi hiç beğenmemiştim.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Battlefield 4 beni kendi tarafına çekmeyi başardı.

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
ne olursa olsun call of duty singleplayer modu benim için her zaman efsanedir ama bu yıl oyunun içine ettiler directx11 saçmalığı ve oyununun boyutunun 28gb olması

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
007emin

007emin

Üye
tabi oyunu 6 gb ram i olmayan bilgisayarlarda çalışmaması da var tabi

gfbtiti

gfbtiti

Üye
BENCE NORMAL EN KÖTÜ YANI ÇOĞU PC KALDIRACAK DURUM DA İKEN DİREKX 11 İSTEMESİ KÖTÜ BİR ÖZELLİK

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
şimdiye kadar hiçbir call of duty oyununu kaçırmadım. black ops 2yi pc kaldırmadı birinden pcsini istedim2 günlüğüne oyunu bitirip geri verdim. ama bu oyunu oynamak nasip değilmiş (b.k var sanki grafik olarak hiçbir halt değişmemiş ama oynayamıyoruz oyunu)

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tanıdığım insanların çoğu internet,facebook fln için pc alıyor ama adamlarda canavar gibi sistem var. bendeki pcde ekran kartı bile yok :)
bi CoD oyuncusu olarak büyük eksiklik senin adına

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Normal :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Steam'de yapılan yeni 400 MB'lık güncelleme sayesinde oyunun 6GB'lık Ram zorunluluğu kalktı.

Üst Alt