Call of Duty : Black Ops 2'de Dedicated Server olacak - Kopya oyun ile Multiplayer mod oynanabilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Call of Duty : Black Ops 2'de Dedicated Server olacak - Kopya oyun ile Multiplayer mod oynanabilecek


Evet başlığı doğru okudunuz!13 Kasımda çıkacak olan ve Call of Duty hayranlarını PC başına kitleyecek olan oyun Call of Duty : Black Ops 2 dedicated serverlara sahiplik edecek.Peki dedicated server ne demek?

Dedicated Server, çevirdiğimiz zaman özel sunucu anlamına gelir.Yani oyuncular kendi sunucularına sahip olabilecek.Bu sayede CoD : Black Ops 2'nin kopyasıyla bile multiplayer oynanabilecek.

Normalde hile ve kopyaları önlemek için Dedicated Server sistemi son 3 oyunda kullanılmamıştı fakat Treyarch'ın Teknoloji Yönetmeni Cesar Stastny twitterda yolladığı mesajda Call of Duty : Black Ops 2'nin PC versiyonunda Dedicated server olacağını açıkladı.

Şimdi yapmamız gereken tek şey oyunun çıkışını beklemek.Call of Duty serisinin en iyi oyunlarından biri olacak Black Ops 2 'yi multiplayer oynabilecek olmamız şimdiden internet alemini heyecanlandırmaya başladı.

Call of Duty : Black Ops 2'yi PC, PS3 ve
XBox 360 platformları için çıkarıyor.Fakat son günlerde çıkan haberlere göre Wii U için de beklenen Black Ops 2'in Wii U için çıkması hala kesin değil.Fakat firmanın farklı bir Call of Duty oyununu Wii U için hazırlaması bekleniyor.


Call of Duty : Black Ops 2 Trailer

[video=youtube;x3tedlWs1XY]http://www.youtube.com/watch?v=x3tedlWs1XY[/video]


Fakat küçük bir sorun var.Dedicated Server larda sık sık sorunlar oluşuyordu.Lag fazla oluyordu.Kasılmalar oluyordu.Umarım firma bu sorunları Black Ops 2 için düzeltebilir.Aşağıdaki videoda yaşanan sorunlar görülmektedir.

[video=youtube;Qamb40p85Ds]http://www.youtube.com/watch?v=Qamb40p85Ds[/video]
 
bariss0102

bariss0102

Üye
kesim serious sam 3'deki gibi bişey atacaklar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt