acilll flascılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
acilll flascılar
arkadaşlar bende c7 var ve pr1.2 yüklü direk belle flaslanmıyo phoenix hata veriyo neden olabilir

ЯReiS

ЯReiS

Üye
yuklenir yanlis bir seyler var..ya dosyalari yerine koymadin ya dosya isimleri yanlis..bilmiyorum birde ne hatasi veriyor?

writter

Üye
dosyaların dogru yerde oldugundan emin ol ayrıca bilgisayardan yada bilgisayardaki programlardan da (antivirüs ,kamera gibi) kaynaklanabiliyor hata nedeni, bence bi internet cafeye git bir de orda dene

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 e flas atabildim rahat ama c7 de RM-675_M021.25.mmc.fspx not found gibi bi uyarı veriyo orj atcam dead atcam ama

farukbekl

farukbekl

Üye
[>>ELECKTRA<<];4760367' Alıntı:
c6-01 e flas atabildim rahat ama c7 de RM-675_M021.25.mmc.fspx not found gibi bi uyarı veriyo orj atcam dead atcam ama
o hafıza kartı içeriği...
optionstan o kırmızı işaretlidir. onu seç. sonda sil de.. ok tade update software de tamam dir.

slant1111

slant1111

Üye
vay be eskiden ne kadar çok bu sorunu yaşayanlar vardı günde 10 kez emmc.fpsx hatası diye konu açılırdı yavas yavas bilinçleniyor symbian kullanan arkadaslar ve buda çok güzel birşey :oke:

• Beğen
Tepkiler: farukbekl
aleranol

aleranol

Üye
vay be eskiden ne kadar çok bu sorunu yaşayanlar vardı günde 10 kez emmc.fpsx hatası diye konu açılırdı yavas yavas bilinçleniyor symbian kullanan arkadaslar ve buda çok güzel birşey :oke:

symbian kullanıcı sayısı azalıyor ve daha bilinçlimolanlar kalıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt