acill yardım edin: root!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
acill yardım edin: root!!
arkadaşlar t20 kullanıyorum bu update.zip olayı ile root ettik telefonumu superuser çıktı menüde, yani ben öyle zannediyorum fakat uygulamalarımı ne sd karta taşıyabiliyorum ne de kaldırabiliyorum turkcell uygulamalarını falan, superuser programını kaldıramıyorumda :/ root etim mi bilmiyorum ettiysem gerçekten hiçbir işe yaramadı, sonra z4mod diye birşey kurdum iki seçenek çıktı kalıcı ve geçici root diye kalıcı dedim programdan attı geçici dedim birşeyler yükledi ama onunda bir faydasını göremedim? tüm root olayını kaldırıp adam akıllı bir root yapmak istiyorum çıldırcam şimdi

----------Eklendi @ 21:28:47 ---------- Yazıldı @ 21:04:54 ----------

hiçmi yardım edecek yok ya :( beyler bari programlara birşey olmadan root nasıl geri alacağımı söyleyin gerçi root ettiğimi bile zannetmiyorum ya, superuser programıda kalkmıyor şimdi, herşey aynı tel. kasıyor sadece

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım anlamadım hıcbırsey yaaa ???

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
konuyu şöyle toparlayayım maxicepteki t20 root işlemlerini yaptım superuser uygulaması çıktı menüde ama root falan edilmedi, programlarda gözükmüyor superuser uygulamasının içinde. telcilere sordum yarım kalmıştır dedi. yeni rom falan kurunca t20 nin orijinal romunu, düzeliyor dediler şimdi bu iş nasıl olcak? rom kurmayı biliyorumda rom sonrası düzelirse tekra root etmeye kalkarsam ve aynısı olursa?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
root kendiliğinden işe yaramaz link2sd bu uygulamayı tavsiye etmiyorum ama yinede dene

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
link2sd işe yaramıyor çünkü super user yetkisi verilmedi diyor, ayarlardan baktım kentel numarası mıdır nedir orda da root@ yazmıyor yarım kalmış root yani

şimdi turkcell 2.3.5 rom yüklüyorum bakalım

----------Eklendi @ 17:49:11 ---------- Yazıldı @ 17:23:57 ----------

2.3.5 ana paket kuruyorum yaırda kalıyor hatta biraz daha düşük, o kadar pili çıkarıp taktım yine devam etmedi rom sorun ne olabilir

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
update.zip lerin çoğu samsunglar için

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
ben nasıl root edebilirim ? ayrıca 2.3.5 rom da yüklenmiyor %40lara doğru kalıyor öyle 10dk pili çıkartıp taktım kaç defa işe yaramadı, şu super user dan servisle uğraşmadan kurtulmak istiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt