Acill Yardım C6-01 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerem_16

Üye
    Konu Sahibi
Acill Yardım C6-01 sorunu
kameram yakın çekimde bulanık çekiyor tel alalı 1 ay oldu önceden yakın çekim yaptıgımda her harfi net görüyordum ama simdi göremiyorum ne yaptıysam olmadı bu sorun anna yukledikten sonra oldu sürümü sildim yeniden yükledim ama geçmedi ne yapmam lazım?

semih1404

Üye
telefonda zaten autofocus yani makro çekim özelliği yok. Doğal olarak bulanık çıkar

kerem_16

Üye
    Konu Sahibi
ama önceden böyle bir sorun yoktu yan iehr harfi gayet net görebiliyordum şimdi bulanık görüyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynı sıkıntı bendede var bir türlü çözemedim...

kerem_16

Üye
    Konu Sahibi
bi çözüm yokmu yoksa kvk ya vericem mecburen

u_cosar

u_cosar

Üye
kvk ya vermek çözüm değil bence boşuna zaman kaybı

kerem_16

Üye
    Konu Sahibi
napalım ozaman:S

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Belle'yi bekleyelim...

kerem_16

Üye
    Konu Sahibi
inşallah düzelir:D

__piranha__

__piranha__

Üye
kardeş belleyi beklemekle alakası yok bu telefon yakın çekimler için iyi değil kvk ya göndersende sana telefonunuz normal çalışıyor deyip geri gönderirler

semih1404

Üye
yakın cekım olarak sız kaç santimden çekiyorsunuz? Bende 30 a kadar sorun yok mesela

__piranha__

__piranha__

Üye
30 cm kadar sorum olmaz ama daha yakın çekimlerde sıkıntı olur mesela bulanık çıkar bu durum kameranın özelliği ile alakalı belle ile düzeleceğini tahmin etmiyorum çünkü bu cihazın kamerasında otofokus yok

semih1404

Üye
zaten fotoğraf makinesi değil ki yakın çekim yapsın değil mi?

kerem_16

Üye
    Konu Sahibi
kardeş belleyi beklemekle alakası yok bu telefon yakın çekimler için iyi değil kvk ya göndersende sana telefonunuz normal çalışıyor deyip geri gönderirler
napmak lazım bilen biri yokmu:S değişme imkanı fln olmazmı?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bi göz doktoruna görün :d: yazılım kamerayı neden etkilesinki ilginç :hmmm

atakan25

atakan25

Üye
kameranın üstünü bi yumuşak bezle sil ama önceden demekki denk gelmiş güzel çekmişsin bende genellikle bulanık çekiyorum yakından

kerem_16

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim önceden netti diyorum sonradan böyle oldu bnm bi sorunum yoktu yakın çekimle alakalı kvk bunu düzeltemezse ne işe yariyorki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benimde kamera sonradan bozuldu başta iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt