acill klavyeli telefon yada k750 i vs arıyorum sağlam d9oo um var her türlü anlaşrz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahim155

Üye
    Konu Sahibi
acill klavyeli telefon yada k750 i vs arıyorum sağlam d9oo um var her türlü anlaşrz
çok sağlam d900 um var

k750 yada çin malı klavyelı telefon arıyorum d900 e alışamadm bi turlu:bilmm.. hiçbir sorunu yoktur ıster takas ıster normal olarak alırım .. saglam telefonum var.. saglam telefonu olanlar ve ciddi olanlar mesaj atsın:oke:

kopuh_18

Üye
timishikajmer

timishikajmer

Üye
sony ericson w910i var elmde hem dokunmatik hemde klavyeli cihaz hiç açılmadı hafıza kartı gırışı çalışmıyor actırmak ıstemedım 3.5 senedır kullanıyorum bır tek arızası o var dusunurmusun bılemem.. kafa kafaya değişebiliriz

alexey

Üye
htc excalibur var birader... turkcell in sattıklarından... turkçe... windows mobile işletim sistemi ve wireless var... makine hiç açılmadı... ancak titreşim modulü bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, ben telefonu açtırtmak istemedim... orjinal şarj makinesi orjinal pili üzerinde... uyarsa pm at bana mail adresi veririm...
cihaz kvk lıdır... bilgin olsun diye ekleme yapayım dedim...

cemalettinm

Üye

merhaba, ilgilenirsen yukarıdaki ilanımla ilgili görüşebiliriz. (klavye,wifi, gps,3g, radyo, ,3.2 kamera, hızlı menü geçişi(bu özellik gerçekten diğer symbian tellerden farklı), mükemmel bir ipod alternatifi, ve daha bir sürü şey...)
çok araştırarak aldım, şimdi iphone alacak olduğum için elden çıkarmak istiyorum. 1,5 yıllık garantisi devam ediyorken kaçırmamanı öneririm.
saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt