acill 6630 3g yardımmmm!!!!!!!!!11

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ofle_ee61

Üye
    Konu Sahibi
acill 6630 3g yardımmmm!!!!!!!!!11
selam. benimde bir 6630 telefonum var hattım türkceell sinyal kısmında 3g yazıyor fakat çekmiyor bunun nedenini bilen varmı lütfen yardım edin!!! 3g destekliyor ama çekmior...6630 ile görüntülü konusma yapan arkadaslar bi anlatabilirmisiniz naasıl yaptınızzz:agla:agla:agla:agla:agla

musicbox

Üye
Arkadaşım benim kardeşimde 6630 kullanıyor ve arka kamerası sayesinde 3G yi kullanabiliyor zaten Nokianın ilk 3G telefonu 6630 dur, şebekelerden çoklu seçimi yap ve hattın 3G onayını al başka yapman gereken bişey yok. aramak istefiign numarayı video araması secenegi ile ara okadar. iyi forumlar..

ofle_ee61

Üye
    Konu Sahibi
merhaba kardeşinizin hattı ne turkcell mi ve 3 g ye kendiligindenmi geçti telefon hiçbir ayar değişikliği tyaptımı telefonda .

sahici

Üye
şebeke ayrlarından çift modu seç

keidi61

Üye
slm benimde 6630 telefonum var türkcell ama arkadaşımın dediği gibi bende sinyal yerinde 3g yazmıyo lutfen cvp

emre_kalay

emre_kalay

Üye
ben 6630 3g kullanıyom ayriyeten çektigin ffotoyu anında karsıya gönderme özelligi var

denow

denow

Üye
3g uygulaması yeni olduğu için her yerde çekmiyor. ilk olarak şebeke ayarlarından çift modu seç sonra çeken bi yer bul :-D bide hattını 3g abonesi yapmayı unutma ;-)

babakazim

Üye
ayarlar şebe ke modundan gsm i seç 3g kapanır ama telefon çekerrr

blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
3g yerde çekmio kii ondandır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt