osmanmert94
Üye
-
Konu Sahibi
-
Açılışta yüklenen program veya virüs programı otomatik tarama yapıyor olabilirMerhaba arkadaşlar 1-2 hafta önce aldığım ASUS X550LN-XO007D notebookum son 3-4 gündür bana bir sorun yaşatıyor açılırken. İlk aldığım hafta yani bu sorundan önce 3-4 saniye gibi kısa bir sürede açılıp 2 saniye civarında kapanıyordu. Fakat şimdi her zaman olmasa da arada şu sorunu yapıyor,
Laptopun açma tuşuna basınca ilk asus logosu gözüküyor yarım saniye falan sonra mavi Windows 8.1 logosu çıkıyor 1 saniye falan o da bitince işte tam bu sırada hoş geldinize gelmeden aradaki siyah yerde laptop 5dk falan bekletiyor. Bu durum çok can sıkıcı. Önemli acil bir işim olduğunda rahatsız ediyor. Ama o bolumu geçince hiçbir şey yokmuş gibi açılıyor. Ve açılınca da gayet hızlı çalışıyor. Oyunlarda da normal performansını sergiliyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişte sıkıntı yapan yerin görüntüsü. Günde 2 kere karşılaşıyorum bazen 1. Yardın ederseniz sevinirim teşekkürler MaxiCep kullanıcıları.
Sildim virüs programını. Aynı.Açılışta yüklenen program veya virüs programı otomatik tarama yapıyor olabilir
Hmm dahada neyin neden olacagını bilmiyorumSildim virüs programını. Aynı.
Atarım hocam ne demek
Format mı olamazBu arada biraz araştırdım bad sector olabilirformat çekmen gerekebilir .
Bilgisayar zaten Asus bence sen hiç kurcalama pcyi . servise yolla mümkünse değişim iste . Aldığımdan beri böyle düzelir diye uğraşıyorum vs vs salla bişeyler kap yeni pcyi getir eveSistem nasıl onarma yapılır.
Hocam ben FreeDos aldım kurduğum win8.1 orijinal değilSorun edermiVe sabahtan beri hiç olmadıBilgisayar zaten Asus bence sen hiç kurcalama pcyi . servise yolla mümkünse değişim iste . Aldığımdan beri böyle düzelir diye uğraşıyorum vs vs salla bişeyler kap yeni pcyi getir eve
Hocam ben FreeDos aldım kurduğum win8.1 orijinal değilSorun edermiVe sabahtan beri hiç olmadı
Sorun hdd de ise format çözer heralde bu arada bayağıdır olmuyor sorun bi kaç bişi deneyecem olmadı format en son çare servis. Bayramda lazım olur pc. Bayramdan sonra yollarım.Sorun hdd'de bence . w8.1 le alakası yok ayrıca sıkıntı olmuyo diye biliyorum .
Low format tek çözüm diyorlar . hdd deki bozuk bölümün okunmadan geçmesini sağlıyo , fakat bence götür servise hdd'yi değiştirsinler .Sorun hdd de ise format çözer heralde bu arada bayağıdır olmuyor sorun bi kaç bişi deneyecem olmadı format en son çare servis. Bayramda lazım olur pc. Bayramdan sonra yollarım.
Bence sen hiç kurcalama . Yerinde olsam servise gider sorardım, bayramdan önce olur mu diye hatta mail bile atsan olurdu .Low format nedir hocam, 2 haftalık pc de ne sorunu olacak. İsyan bayrağını çekecem. Gözüm gibi baktım. Asus kalite diye aldık bu mu olmalıydı. Artık bayramdan sonraya.
Nokia by Microsoft Lumia 920 ile roketlendi.
SevindimŞimdi pc depodan aldım onların sitesinden mail mi atayım.Onlara attım mail i bekliyorum.Arkadaşlar sorunun ne olduğunu tespit ettim. Arkada bir güncelleme var ve bir türlü yüklenmiyor. Güncelleme yi durdurmadan kapatırsam PC yi o zaman bu sıkıntı oluyor.Mail geldi onlardan cevap numara verdiler arayın dediler de aramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?