Uygulama Acil yarım tab p1000

Sponsorlu Bağlantılar

lodosank

lodosank

Üye
    Konu Sahibi
Acil yarım tab p1000
Arkadaşlar elimde tab p1000 var turkcell rom lu buna 2.3.6 daha sonra cynogenmod yükledim fakat cihazım belli bir süre kullanıldıktan sonra donma yapmaya başladı sonra tekrardan 2.3.6 döndüm fakat donma devam etti şuan 2.2 orjinal turkcell rom ve yazılımı yükledim ama cihazım belli bir süre sonra tekrar donuyor dokunmatik çalışmıyor cihazı kapatıp açınca normale dönüyor fakat tekrar donma devam ediyor cihazı resetledim 2 li temizliği yaptım daha doğrusu ne yaptıysam donma sorununu çözemedim bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların tavsiyesini bekliyorum

lodosank

lodosank

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olcak kimse yokmu...?

muratdrsm

Üye
Kardes bu romu odinle flashla yabanci ulke romlari herzaman etkilidirRom

yada diger romu yap

Pit dosyasi

odin3 1.7

Dbdata.zip

odini pc ye bagla tanimiyorsa samsung driver yukle
pit yerlestir auto reboot ve f.reseti kaldir romu tar olarak pda ya atip flashla
ardindan ayni seyleri dbdata icinde yap zipten cikar tar olarak flashla sonra teli ac

lodosank

lodosank

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bu romu odinle flashla yabanci ulke romlari herzaman etkilidirRom

yada diger romu yap

Pit dosyasi

odin3 1.7

Dbdata.zip

odini pc ye bagla tanimiyorsa samsung driver yukle
pit yerlestir auto reboot ve f.reseti kaldir romu tar olarak pda ya atip flashla
ardindan ayni seyleri dbdata icinde yap zipten cikar tar olarak flashla sonra teli ac

ilginiz için teşekkürler ama maalesef gene olmadı donma olayı halen devam ediyor birde ses açma+power tuşuna bastığımda gelen android ekranında üçgen ve içinde ünlem işareti var acaba yazılımdamı sıkıntı var yoksa rom şişme apıyor onddanmı donuyor anlayamadım bu konudda tekrar bir görüş alırsam sevinirimautoreboot ve freset i işaretini kaldırdığım zaman yüklemiyor hata veriyorhala görüş bekliyorum arkadaşlar yokmu önerisi olan

muratdrsm

Üye
calibrasyon programı indirip bir dene
belki işe yarar. bir dene

Üst Alt