[Acil] yardımınız lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
[Acil] yardımınız lazım
Grumpy cat nerden bulabilirim ?

- - - Eklendi - - -

yok mu yardım edebilecek ? :(

otostopçu

otostopçu

Üye

- - - Eklendi - - -

oha öylesine sallamıştım

- - - Eklendi - - -

eneeee yok artık

- - - Eklendi - - -

ben hayır diyorum :zong:

doctorrr

doctorrr

Üye
n'apıcan la grumpy cat i her gıdısını sevdiğinde içten içten kalaylar seni ana avrat sayar valla sana tavsiye güvercin besle. ver kendini paçalıya kelebeğe mardine... :D illa kedi besliyecem diyorsan başka tür mü yok arkadaş tutturmuşsun grumpy cat diye eğer çok sevmek o zevki tatmak istiyorsan bizim yaviz var götürelim seni ona :sirit: iran kedisiydi zannedersem bu malum kedi :hmmm diyorum bak güvercin besle kedi gibi nankör değil hem

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
n'apıcan la grumpy cat i her gıdısını sevdiğinde içten içten kalaylar seni ana avrat sayar valla sana tavsiye güvercin besle. ver kendini paçalıya kelebeğe mardine... :D illa kedi besliyecem diyorsan başka tür mü yok arkadaş tutturmuşsun grumpy cat diye eğer çok sevmek o zevki tatmak istiyorsan bizim yaviz var götürelim seni ona :sirit: iran kedisiydi zannedersem bu malum kedi :hmmm diyorum bak güvercin besle kedi gibi nankör değil hem

biz yavizle labratuvarda kedi üretcez :sirit: ama cohoş la kedi :ehe yok ben güvercin kus falan beslemem ya ona hapis hayati gibi oluyor :( bulamazsam ki bulamıycam farklı bi kedi alıcam :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

oha öylesine sallamıştım

- - - Eklendi - - -

eneeee yok artık

- - - Eklendi - - -

ben hayır diyorum :zong:
:ohannes: for :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt