Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Acil] yardımınız lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech
Üye
Konu Sahibi
[Acil] yardımınız lazım
Grumpy cat nerden bulabilirim ?
- - - Eklendi - - -
yok mu yardım edebilecek ?
otostopçu
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
oha öylesine sallamıştım
- - - Eklendi - - -
eneeee yok artık
- - - Eklendi - - -
ben hayır diyorum
doctorrr
Üye
n'apıcan la grumpy cat i her gıdısını sevdiğinde içten içten kalaylar seni ana avrat sayar valla sana tavsiye güvercin besle. ver kendini paçalıya kelebeğe mardine... illa kedi besliyecem diyorsan başka tür mü yok arkadaş tutturmuşsun grumpy cat diye eğer çok sevmek o zevki tatmak istiyorsan bizim yaviz var götürelim seni ona iran kedisiydi zannedersem bu malum kedi diyorum bak güvercin besle kedi gibi nankör değil hem
n'apıcan la grumpy cat i her gıdısını sevdiğinde içten içten kalaylar seni ana avrat sayar valla sana tavsiye güvercin besle. ver kendini paçalıya kelebeğe mardine... illa kedi besliyecem diyorsan başka tür mü yok arkadaş tutturmuşsun grumpy cat diye eğer çok sevmek o zevki tatmak istiyorsan bizim yaviz var götürelim seni ona iran kedisiydi zannedersem bu malum kedi diyorum bak güvercin besle kedi gibi nankör değil hem
biz yavizle labratuvarda kedi üretcez ama cohoş la kedi yok ben güvercin kus falan beslemem ya ona hapis hayati gibi oluyor bulamazsam ki bulamıycam farklı bi kedi alıcam