AciL Yardım W810i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can_x

can_x

Üye
    Konu Sahibi
AciL Yardım W810i
w810i de fotograf çekiyorum çektikten sonra resme bakar bakmaz tlf kapanıyor pin kodu sormadan Geri açılıyor Anlamadım ne iş Ve sonra çektigim Resim Kırık Halde görünüyor Açılmıyor önizleme yok diyor ne yapabilirim Yardım__:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

by_buraks

Üye
virüs taramasından geçir hem telefonu hem hafıza kartını

west_advisory

west_advisory

Üye
Java destekleyen modellerde virüs olmaz daha dogrusu yok,zaten olsa bile hafıza kartında telefona zarar vermez.Bendede durduk yere kapanıyor sorun bende galiba cok yere düşmesinden kaynaklana bilir.

nightdragon35

nightdragon35

Üye
sony ericsson modellerinin çogunda olan birşeydir kapanıp açılma.bunun faydalı bir özelliginden kaynaklandıgı söyleniyor.ama senin probleminde resimlerdede bozulma olduguna göre fabrika ayarlarına döndürmeyi dene olmazsa servise götür

cezaybenrapturk

Üye
Format At Derim Ben

in_dream

in_dream

Üye
garantili ise hala, en iyisi servise ver ,

k4busum

Üye
Servise Götürmeni Tercih Ederim

agasabene

Üye
bende de oluyor o arasıra birisini aramak için rehbere giriyorum ara tuşuna basıyorum telfon kapanıp açılıyo neden oldugunu bilmiyorum ? ?
ama sende resimlerde sorun varmış servise götur bencede...

selmangulec

selmangulec

Üye
w810i tavsiye edermisiniz.çok sık problem çıkartıyormu?yardımcı olabilirmisiniz.
--------
w700i ve w810i arasında kaldım. biri sanırım biraz daha eski ama konu maddiyat oluncada ,babamı fazla sıkntıya sokmak istemiyorum.bu yüzdende çok model olmasına karşın fazla bir tercih yapamıyorum modelde.
yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
saygılar...
[email protected]
Selman Güleç
Konya

BY_ASO

Üye
bu butun sony lerde oluo bizde ailecek sony war benedede oluo ailemdekilerdede o sim karttan kaynaklanabilior yada hafiza kartina cok yuklendigin icin oluodur hafiza kartini bosalt bi format at

kebelek

kebelek

Üye
ya servise götür yada format at

drivenn

Üye
Bende de olmuştu kendi kendine sürekli kapanıp açılıyordu fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi

_qMz_

_qMz_

Üye
arkadaşım..telefonumda bu tip sorunlar vardı benim beyaz ekran çıkıor sonra tekrar açılıordu..servise ver derim ben..5kere verdim sonunda değiştiriorlar..benim yazılım atılmasına rağmen değişmedi sorun..

diesel182

diesel182

Üye
bnce git bi telefoncuya ver program atsın 15 ytl ılk aldıgından daha gusel olsun =)) bn ole yapmıstım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt