Acil Yardım-- Telefonunuz 1 Hafta İçinde Kapatılacak..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım-- Telefonunuz 1 Hafta İçinde Kapatılacak..
mrb arkadaşlar telefonu eylülde kvk garantili şekilde aldım Nokia C6-01

geçenlerde bi sorun yaşadım sorun çözüldü http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c6-01-videodaki-ilginc-sorun-546346.html

fakat telefonu aldıktan bi iki gün sonra yani dün akşam *** nolu imei telefon 1 hafta içinde kapatılacaktır aldığınız yere başvurun şeklinde bi hata aldım.

şimdi ne yapmam gerekiyor?

şikeyetvar.com a başvursam acaba ilgilenirlermi? bi kaç samsung sahibi bu şekilde şikayet bırakmış ve samsung ilgilenmiş aynı şekilde bende şikayet bıraksam işe yararmı?
telefonu aldığım yerdeki satıcı sağolsun pek ilgileniceğini sanmıyorum.

tekrar servisemi götürmem gerekiyor? sonuçta ben telefonu garantili ve kvklı aldım.

yardımlarınızı 1-2 gün içinde bekliyorum. acil bi müdahele gerekiyor.

şimdiden tşkler.. umarım başlık doğru yerdedir..

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
kvk lı aldı isen elbette aldığın yere gitmen gerekli...servis bişey yapamaz zannedersem..

matchlessss

matchlessss

Üye
garantın varsa korkmana gerek yok kapandı dıyelm aldıgın yere gotrceksın ne ıs kardesım dıceksın nıe kapandı bu tel?? bız bısey yapamayz gıbı bısey dıyemezlerde oldukı dedıler gerısı sag ve sol elıne kalmıs adamları bı guzel komaya sokcaksın sonrası kendılıgınden gelır zaten bı bakmıssın yenı c6-01 in olmuş

william75

william75

Üye
aldığın yere başvur baktın olmuyor şikayetvar'a da yaz. Kvk garantiliyse sorunu çözmek zorundalar.

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
anladım. ilk yapmam gereken şey aldığım yere gitmek olucak ozaman. aldığımdan beri ne çektim zaten şu telefondan varya. bıktım yani. 2 kere üst üste servise verdim zaten doğru düzgün kullanamadım bile. şimdide bu. değiştir desem değiştirme yaparmı peki?
hani bozuk tellerin imei nolarını atıyolarya bide öyle yapmasan sevgili abimiz?

ya değiştirir yada bi pasaport bulup kayıt ettirir herhelde?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
servis yapmaz degistirme islemini.kvk yetkili servis oluyor eger bir sey yapmazlarsa vede faturan duruyorsa tazminat davasi acarsin merak etme maduriyet tazminati olrak enaz 5 telefon parasi alirsin.magdur oldunu ispat edersen bursuru para alirsin.herkeze konmaz boyle talih kusu icin rahat olsun.sonucta sen yolcu onlar hanci tuketici haklari diye birsey var.avukat tutsanda senden birsey cikmaz fakat benim tavsiyem birtane iyadeli tahutlu yani imzali basvuru mektubu at kvk avukatina bak nasil arayip cozum ariyacaklar ama bir avukat araciliyla yap Tanidin bir avukat illaki vardir.

maxirabit

maxirabit

Üye
Kvk'yı ara durumunu anlat yada en yakın yetkili servisine gidip sorununu anlat.
Sorunu çözerler.
Samsung'da daha fazla o sorunun gelmesi normal,baştan savma iş yaparlar.

_ardaa

_ardaa

Üye
İmei numarasını kontrol ettin mi bazen karışıklık olabiliyor başımıza geldi ordan biliyorum, mesaj geldi imei numaralı telefon kaydı yoktur kapatılacaktır diye imei ye baktım alakası yok ilgilenmedim bile telefon halen açık.

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için tşkler. mantıklı fikirler var fakat aldığım yeri aradım. servisin yazdığı notları okumamı istediler. anakart değiştiği için imei no değişmiştir diyolar. benim bişi yapmama gerek yokmuş. kendilğinden onlar kayıt yapıcaklarmış. eğer kapanma gibi bi durum olursa. servisin verdiği belgelerle birlikte servise gidip hemen kayıt yaptırabileceğimi sölediler.
hiç mantıklı gelmedi ama sanırım 1 hafta beklicem. kesin bişi çıkıcak yine. hadi hayırlısı..

uruno

uruno

Üye
şu çok önemli kutunun üstündeki ime ile telin ime si aynı mı?
Moralini bozmak istemem ama bundan 4 sene önce bir arkadaşımın başına da geldi kvk dan aldığı 0 teli kapadılar gitti kvk ya oda ne kutu üstündeki ime ile telin ime si farklı siz içindeki teli değiştirmişsiniz falan deyip kabul etmediler tel adamın eline patladı:aslında alırken bu olayı kontrol etmek lazım:

SilentOne

SilentOne

Üye
ole durum olsa bn direk dava açardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt