acil yardım (telefonum açılmıyor.n900)

Sponsorlu Bağlantılar

tokalak12

Üye
arkadaşlar ben maemo flasher 3.5 i indirdim , yanlız ım noyu gırdıgımde BAD REQUEST (Your client has issued a malformed or illegal request.) diyor. ım yi her türlü denedim slashlı slashsız

businan

Üye
benim telefonumda aynı şekilde hiç ekran gelmiyor telefon açılıyor nokia açılış tonu fln çalıyor ekrana dokunduğumda telefon titriyor ama görüntü yok bunu nasıl halledebilirim cevap veririrseniz sevinirim

dekmanci

Üye
arkadaslar dogubankata guvenilir ve bu cihazin sorunlarini cozebilecek sevis noktasi varmi varsa bana mesaj ile atabilirmisiniz

cengizhan1414

Üye
arkadaşlar insanları etkilemeyin telefon resmen çökmüş bırakın film ayaklarını flan benim telefonda aynı hatayı weriyor .

cem_ozb

Üye
hepiniz harikasınız arkadaşlar be çok yabancıyım bu konulara sizin yazdıklarınızı okuyorum ama yine de birşey anlamadım bu telefon bana çok zor geldi valla kara kara düşünüyom bişey olursa ne yaparım diye

pardon84

Üye
slm.bende telefonuma format attım telefon açılıyor fakat hattım çalışmıyo ve emei numarası telefonda gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir yardım ederseniz sevinirim....

kansunami

Üye
arkadaşlar ben usb girişini kırdım bunu yaptırabilecegim bir yer arıyorum bana yardımcı olabilecek biri varmı

keremooooo

Üye
selamlar.
n900 flash attırdım bi arkadaşa fakat şimdi açılışı çok geç oluyo eskiye göre ve simcardı görmüyor! ne yapabilirim?

murattiy

murattiy

Üye
yanlış versiyonu yüklemişssin PR1,2 yi yükledikten sonra eski versiyona geçiş yok simcard sorunu oluşuyor
kısaca yeniden flaşh at ve en son global versiyonu yükle herşey düzelir

kansunami

Üye
arkadaşlar ben usb girişini kırdım bunu yaptırabilecegim bir yer arıyorum bana yardımcı olabilecek biri varmı
arkadaşlar bu telefonu tamir ettirebilecegim biryer bilen yokmu acaba:vur

murattiy

murattiy

Üye
Dogubank 3-4 katlarda birçok dükkan var onlara sor

kansunami

Üye
ben istanbulda yaşamıyorum o nedenden varsa telefon numaraları veya bir iletişim bilgisi verebilecek olan varsa çok sevinirim

kansunami

Üye
n900 tamir ettirebilecegim bir yer arıyorum ben istanbulda yaşamıyorum o nedenden varsa telefon numaraları veya bir iletişim bilgisi verebilecek olan varsa çok sevinirim

trojenonix

Üye
ben de n900 var linux kernel power vs. bir program vardı onu yükledim biraz kasılma oldu sonra o programları kaldırdım tlfonu katıp açmaya çalıştım fakat nokia yazısı çıkıyor sonra reset atıyor tekrar tekrar aynı şeyi yapıyor bir türlü açılmıyor ne yapmalıyım

yusufkozan

Üye
ben de n900 var linux kernel power vs. bir program vardı onu yükledim biraz kasılma oldu sonra o programları kaldırdım tlfonu katıp açmaya çalıştım fakat nokia yazısı çıkıyor sonra reset atıyor tekrar tekrar aynı şeyi yapıyor bir türlü açılmıyor ne yapmalıyım bendede oldu arkadaslar yardım lütfen

ahmets1

Üye
beyler ben overclock yaptım 1 ghz olarak ayarladım...makinenin sarjı bitti ve sarja taktıgım zaman açılıyor mokıa yazıyor ve kapanıyor her seferınde flashla olabilir diye düşündüm şimdi pr 1.3 ü indiriyorum..umarım olur

disconnect4141

disconnect4141

Üye
beyler ben overclock yaptım 1 ghz olarak ayarladım...makinenin sarjı bitti ve sarja taktıgım zaman açılıyor mokıa yazıyor ve kapanıyor her seferınde flashla olabilir diye düşündüm şimdi pr 1.3 ü indiriyorum..umarım olur

Aynı sorun bende farklı sebepten vardı flashla düzeldi.

denizci535

denizci535

Üye
KERNEL POWER 46 yazan programi YUKLEMEYIN basiniz coooooooooooooook agirir...... iyice bakin ezberleyin yuklemeyin.... kernel user yazanlari yukleyin yeter hurmetler....

mrcrazylaz

mrcrazylaz

Üye
Kardeş bende telefonu alalı iki gün oldu :) aynı problemi yaşadım telefon kapalıyken flashla çalışıyor. telefon yapamazsan PM at yardımcı olurum

Üst Alt